Mikortol ne hagyjam a babat a pelenkazoasztalon egyedul?
Figyelt kérdés
Most meg 2 hetes, ha atpelenkazom, utana kiszaladok kezet mosni, most meg biztosan nem fordul le rola, de kesobb sem akarok bajt. Ti hogy oldjatok meg, hogyha vmi kell??
Soha nem hagytam ott, ha összemaszatoltam a kezemet, akkor törlőkendővel áttöröltem, felöltöztettem a gyereket, leraktam biztos helyre, majd utána intéztem minden mást.
2016. febr. 7. 12:32
12/18 anonim válasza:
Soha nem szabad otthagyni, már az újszülöttet sem. Véletlenül vesz valahogy egy lendületet és lefordul (kb. 2-3 hetesen egyszer hasra fekve találtam meg reggel a kiságyban a fiamat, úgy, hogy a hátára fektettem le, valahogy átfordult) , vagy "lemocorogja" magát.. belegondolni is szörnyű, és minden egy pillanat műve.
Úgy én is jártam mint a 7-es, és én ki sem mentem, csak hátat fordítottam amíg a tálkát elmostam, kb. 20 másodperc volt, és a gyerek alul lógott ki az etetőszékből amire visszanéztem és rémülten nézett szegénykém.
2016. febr. 7. 13:04
13/18 anonim válasza:
A kézmosást én megoldom pelenkázás előtt olyan fertőtlenítővel, amit dörzsölni kell és felszívódik, nem kell lemosni. Ott van a pelenkázószekrény mellett pont. Ha mégis kell valami pl új body felveszem a babát és viszem.
2016. febr. 7. 13:19
14/18 anonim válasza:
Semmikor se, az unokaöcsém pont 2 hetesen esett le a pelenkázóról a járólapra, pedig anyukája ott volt mellette, csak elfordult, hogy elővegye a pelenkát. A kezed bele tudod törölni nedves törlőkendőbe, törülközőbe, bármi másba.
2016. febr. 7. 14:08
15/18 anonim válasza:
amúgy nem kell ahhoz forognia, hogy leessen, elég egy nagyot tüsszentenie, máris a földön találod.
hány olyan kérdés van itt is, hogy a pár hetes babája leesett a franciaágyról míg anya pisilt, egy pelenkázóról igazán nem nagy mutatvány lemozgolódni
2016. febr. 7. 15:27
16/18 anonim válasza:
Készíts oda egy kis műanyag tálban langyos vizet+papírtörlőt, vagy törlőkendővel töröld meg, ahogy írták. Ne hagyd ott semmiképpen.
2016. febr. 7. 20:07
17/18 anonim válasza:
En azt csinaltam h a pelenkazora oda volt keszitve egy kis flakonos higi kezfertotlenito,amihez nem kell viz.ha kakis lett a kezem,letoroltem popsitorlovel es bekentem a fertotlenitovel. Ennyi:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!