Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol ne hagyjam a babat a...

Mikortol ne hagyjam a babat a pelenkazoasztalon egyedul?

Figyelt kérdés
Most meg 2 hetes, ha atpelenkazom, utana kiszaladok kezet mosni, most meg biztosan nem fordul le rola, de kesobb sem akarok bajt. Ti hogy oldjatok meg, hogyha vmi kell??
2016. febr. 7. 11:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ráadtam a pelust, és beraktam az ágyába, ha ki kellett mennem.
2016. febr. 7. 11:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
De bevallom őszintén, én nem szoktam azonnal kezetmosni, csak ha oltári nagy kulimász van, amúgy felöltöztetem előbb, és utána teszem az ágyban, vagy a földre, vagy ahol szoktad "tartani" napközben.
2016. febr. 7. 11:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, túl aggódós vagyok, de én soha egy percre se hagytam ott egyedül. Onnan marha nagyot lehet esni.

Azért egy újszülött is aktívan mocorog, én félnék otthagyni.

És tényleg ráérsz kezet mosni, ha felöltöztetted, és letetted, addig megtörlöd a kezed egy törlőkendővel, nem lesz senkinek semmi baja.

2016. febr. 7. 12:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se hagytam ott sose, átpelusoztam, felöltöztettem és visszatettem oda, ahol épp volt, és utána mostam csak kezet.
2016. febr. 7. 12:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha, semmilyen korban egy pillanatra sem szabad otthagyni. Sosem tudhatod, hogy mikor lesz képes leesni.
2016. febr. 7. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbik lányom egy hetes korában éjszaka átfordult egyik oldaláról a másikra. Én egy naposan sem hagytam egyiket sem a pelenkázón. Hogyha valami kellett, vagy betettem a kiságyba, vagy vittem magammal.
2016. febr. 7. 12:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne hagyd ott, nem lehet tudni.

Én laza voltam, az etetőszékbe nem kötöttem be. Már nem tudom, hogy mennyi idős volt, de olyan biztonságosnak tűnt. Elszaladtam pisilni, mire visszaértem, a gyerek alul lógott ki, deréktól lefelé nem tartotta semmi. Máig beleborzongok... ha kiesett volna, csattan a járólapon. Nagyon gáz, nem is értem, hogy lehettem ennyire idióta. Na, én azóta mindent inkább többször bebiztosítok, mert tényleg az ember nem is gondolná, de megtörténhet a baj. Jobb az óvatosság, pláne ha egy mozdulattal kivéded.

2016. febr. 7. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha.Fiam 2 hònaposan kiesett a babakocsi mòzesèből. Abban aludt, igen ki tudta nyomni a kèt kezèvel magàt màr egy picit,de akkor sem tudom hogy csinàlta rejtèly szerencsère baja nem lett mert pàrnàkra esett. Inkàbb ne hagyd ott
2016. febr. 7. 12:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagytam ott soha sehol,nekem pelusozásnál 2x lett a 2 év alatt "koszos" a kezem,popsitörlővel letöröltem,felöltöztettem a babát,letettem a kiságyba,játszószőnyegre és kezet mostam. Egyéb esetben azért úgy hajtogattam azt a popsitörlőt,h ne érjen a kezem a kakispopsihoz. A krém ugyanaz. Popsitörlővel letöröltem és csak a baba letétele után mostam kezet.
2016. febr. 7. 12:26
 10/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, ma hagytam ott utoljara!!!!
2016. febr. 7. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!