Vékony rugi alá adjak 6.5 hónapos babámnak egy rövid bodyt? Plüssös rugi alá nem szoktam, nem egy fázós tipus.28 fok körül van a lakásba.
A nagyobb gyerekem születésekor még panelban laktunk, ott is 26-28 fok volt télen, pedig bukón nyitva voltak az ablakok. Én trikóban és rövidnadrágban voltam otthon...
A fiamra hosszú ujjú bodyt és hosszúnacit vagy rövidujjú bodyt és vékony pamut rugit adtam, mondjuk ő még most 9 évesen is nagyon fázós :) Volt egy csomó plüss rugink, de azt csak akkor adtam rá, amikor elmentünk otthonról.
Akkor nekem sem tűnt fel, hogy mennyire nem egészséges ilyen túlfűtött lakásban lakni, ráadásul a 65 nm-re fizettünk kb. 30e Ft-ot csak a fűtésre...
Most egy 100 nm-es családi házban lakunk, nappal 21-22 fokot tartunk, éjjel 20-at, a gázszámlánk pedig 10-15e Ft, amiben a vízmelegítés is benne van.
Amúgy szerintem egy pelusos babán alap a body, amivel ugye meg is van az a plusz réteg, amit ajánlanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!