Ma adtam először túrót 8,5 hós babámnak. Apró kiütések jelentek meg rajta. Ez mit jelent rövid és hosszú távon?
Figyelt kérdés
TEhát most azt jelenti várnom kell a túróval, joghurttal? És ezt most azt is jelenti hosszútávon, h ő tejallergiás? nagyon megijedtem. Amúgy anyatejes és reggel este még szopik. Amúgy mindent eszik már amit lehet.2010. szept. 28. 20:45
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy érzékeny rá, ez még nem kimondott allergia, 2 éves korig.
várj a tejtermékekkel néhány hetet, próbálkozz be, ha megint lesznek kiütések, beszélj a dokival, mit tanácsol. ha érzékeny a tejtermékekre ( tejfehérjére), akkor tartjátok a diétát, néznek egyévesen egy terheléses vizsgálatot, meg egyebeket és meg fogják mondani, mi a teendő. lehet, hogy mellőzi kell a tejtermékeket, de nem bizti. és akkor kinőheti ezt a dolgot.
2/3 anonim válasza:
Korai még neki a tejtermék, nálunk is ez volt, 10 hónaposan joghurttal próbálkoztam, az is kiütötte, de barátnőm ajánlotta a danoninot, mert abban nincs joghurtkuktura, bevált, nemmlett tőle semmi baja, így szt kapta 1 hónapig, majd sima joghurtot, túró rudit, krémtúrót, túrót, és semmi gondd most a tejtermékjel!
3/3 anonim válasza:
8-9 hónaposan nálunk is ez volt. Aztán kihagytam a tejtermékeket 1-2 hónapra. Azóta semmi gond, reggelire már tejet is iszik, 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!