Kukit, babapiskótát mikortól adtatok babátoknak, és hogyan?
Én 6 hósan adtam először babapiskótát neki, bele reszeltem az almába meg az őszibarack pürébe. Nem lett semmi baja sem tőle, most lesz 7 hónapos.
Kukit még nem próbáltuk :)
Babapiskótát eleinte reszelve 6 hónaptól. 7 hónaposan kijöttek az első fogacskák, utána már egészben is adtam neki, rágcsálni.
Kukit mostanában kapott először, 10 hónapos. Belenyomom a kezébe és szépen elnyammogja. Nem fuldoklik tőle.:)
Köszönöm a válaszokat!
10 hós a lányom, akkor áttérek a babapiskótára, eddig babakekiszet kapott csak hát elég durva ára van, meg nem is túl finom.
Babapiskótát 6 hónaposan a kezébe nyomtam. Először az egyik kezéből a másikba rakosgatta, aztán a szájához tettem a kezével, rájött, hogy mit akarok tőle. Hát csak úgy nyammogott rajta... Pedig nincs foga, de szépen megeszik majdnem egy egészet. A gyümibe ma reszeltem, de csak dúsításnak, mert még van pár 4 hós kortól való gyümipürém, de már nem elég laktató neki.
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!