Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hogy nyerjem...

Szülés után hogy nyerjem vissza az alakom?

Figyelt kérdés
pénteken lesz 6 hetes a kislányom,már nem szoptatok tehát diétázhatok is már,15 kilót kéne leadnom,de a bajom nem ez,mert a fölös kilók inkább deréktól lefelé vannak,hanem a hasam iszonyatosan lóg,és az utolsó 3 hétben/terhesség/,valami brutálisan megnyúlt a bőröm,és vastag piros csíkok vannak rajta.a mellem olyan mint a 60 éves öregasszonynak,már bocsánat nem megbántásképp írom,de mindenki azt tanácsolja ne adjak ki pénzt terhességi csíkok elleni krémre mert felesleges.a hasamat hogy hozzam rendbe hogy ne lógjon a bőröm?szégyellem is magam a férjem elött,nem nagyon pucérkodom a társaságában.nem voltam egy barbi baba tipus de Tank Aranka se.
2010. márc. 29. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
nyugi a méhed vissza fog húzódni szép lassan..kenegesd krémmel a melled is és a hasad is...na meg a torna csodákra képes..csak torna és szép leszel..
2010. márc. 29. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Diéta és mozgás.

Elcsépelt 2 szó, de sajna csak ez segít.

Most már szép az idő, lehet a picivel babakocsival róni az utakat akár 1 óra hosszát is.

2010. márc. 29. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kenegetés is használ, azzal is masszírozod ott a bőröd. (Nekem is megnyúlt a bőröm, de még szoptatok és a köldököm elég ronda, nem húzódott még vissza teljesen és be van barnulva is.)
2010. márc. 29. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:

DM-ben lehet kapni saját márkás babylove terhességi csíkok elleni mama masszázskrémet és olajat, én azt használtam, és bár óriási volt a pocim, egész szép a bőröm, még mostanság is be szoktam kenni vele (6 hós a kisfiam) fürdés után.

Egyébként a fölös kilók ledobása érdekében sétálni járunk, és most kezdtem el norbi update kódtáblázat szerint enni (nem norbis kaját, csak a táblázatát használom), és két hét alatt már lement 2 kg. (B)

2010. márc. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!