Kisfiam (8,5 hos) lenyelt egy pici fémdarabot az ovos szerint mivel nem állfent a fulladás veszélye lehet hogy kikakilja. Most milyen ételt adjak neki ami meghjtja vagy ami megfogja?
Ez ma történt egy vagy két orája4Meddig várjunk.Nem sérti fel a beleit?Nagyon aggodok de mivel nem életveszélyről van szo csak beutaloval lehet menni uh-ra vagy röntgennre.A doki pedig nem adott.Honnan tudom ha felsértette a belét vagy valami baj történt a belsöszerveiben?
Nagyon aggodok.
Viszont olyan válaszokat szertnék amiben nem szapulnak.Egyrészt nem az én hibám másrészt.a nagyi vigyázott rá.
szia! Hasonló kérdést tettem fel, a kisfiam két napja megevett a maciból egy darabot...
ma voltunk uh-n és röntgenen,mert nem evett,hányt,nem kakilt...
vidd be a gyerekambulanciára,mi is ezt tettük..kötelesek kivizygálni....mi van ha a tüdejére ment? stb...
Nem éles nem hegyes.Jétszott és aztán elkezzdett sirni ma délre van idöpontom a gyerekorvoshoz és majd eldöl mi lesz.
És mit mondtak az uh-n?Nekünk ha minden igaz nem lesz gond.Nem véres a kakija.Nem hányik iszik eszik rendesen.
Viszont nem vesz a szájába mindent csak a kanalat meg a poharat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!