Gond, ha 9 hónapos babám sokszor csak napi 4x eszik?
Figyelt kérdés
Néha olyan későn kel, hogy elcsúsznak az etetések és így kimarad az uzsonna. Ez baj? Jó nagy adagokat eszik egy egy alkalommal, így eltelik bőven 3 1/2-4 óra két étkezés közt.
Jó súlyban van, mert közel 12 kiló :)
2010. márc. 29. 15:24
1/4 anonim válasza:
Nem,az enyém is 4x evett ennyi idősen,amikor meg újszülött volt akkor is max.6x szopizott/nap.Magától állította be.
2/4 anonim válasza:
Szia az én kislányom is ennyi idős és szintén négyszer eszik, nem kel későn, csak észrevettem, hogy ha adok neki tízórait, nem ebédel rendesen. Pedig csak gyümit kapott mindig. Így ebéd után adom neki a gyümölcsöt.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Az én fiacskám is 4szer eszik,néha 5ször,és nekem 6hós csak.Magának alakitja ki,h neki mennyi elég,nekem is egyik nap többet eszik mint a másik nap,ugy,ahogy mi is,ha végig aludja az éjszakát akkor nem baj egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
Ha látod rajta hogy nem éhes,nem nyűgös és szépen gyarapszik akkor nem baj.Neki ennyi az igénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!