Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek sokára fog menni,...

Szerintetek sokára fog menni, beszélni?

Figyelt kérdés

Mikor fogjuk a kezét már "szalad",fel áll a bútorok mellett de csak pár másodpercig,már mondja h anya apa baba mama de nem ismétel minket magától mondja mikor úgy tartja kedve

Tapasztalatok?

2016. febr. 2. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is így értem, csak nem akarom elhinni...
2016. febr. 2. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Ez szerintem Chuck Norris babakorában.Látom magam elött ahogy full hasizomból felül ,és elkapja az ágyrácsot és pusztán a kezével felhúzza magát álló helyzetbe.Mindezek után jön csak a forgás ,persze hiszen az nem kell mindehhez.Jól mondom kérdezö?

Ja amúgy kérdésedre válaszolva ,a szomszédom unokahugának az egyik ismerösének a gyereke is pont így fejlödött ,és március 23.-án ugyan nem tudott beszélni ,de hátulról visszafele olvasott ófrancia nyelven.Késöbb jött a "baba" "hamham" meg hasonlók.A te babád is ilyen lesz valószínü.

2016. febr. 2. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a Kérdező tulajdonképpen nem is válaszokat vár, hanem elismeréseket, hogy az ő gyermeke micsoda csodababa???
2016. febr. 3. 07:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Négy hónapos volt mikor felült,nemtudom miért hihetetlen mindig stabilan tartotta a fejét,mibajotok van?itt csak látom irigyek vannak,mért van bennetek ennyi rossz indulat?

Csoda baba igen,nem tetszik?nem kell írni

Normális emberek válaszát vártam nem irigy emberekét

Mi arról nem tehetünk h ténylegesen csoda baba

Mikor a védőnőnek mondtam h mikor ült nem hitetlenkedett h biztos nem igaz meg stb.örült neki h ilyen ügyes

Nézzetek már magatokba

Sértő megjegyzéseket tartsátok magatokba mer nem vagyok rá kíváncsi.. :)

2016. febr. 3. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Gondolom.úgy ült fel, hogy a párna félig neki.volt támasztva a babaagy oldalának, abba beletették és a súlya előre húzta. De ez nem felülés, ez a gravitáció. A fiunk pl egy honaposan ahogy emelgette q fejét, sokszor átbillent hasról hátra, egyszerűen elhúzta a feje, mert az nagy volt, a.teste meg kicsi. Amikor elkezdett hízni, akkor már nem ment ez így neki, négy hónaposan tanult meg rendesen forogni. Kérdező, ha megfogadsz pár jó tanácsot. Ne tedd párnára, ne ültesd, ne állítsd, kompban minimális időt töltsön, ne járasd kézen fogva, legyen rengeteget a földön, ugyanis fontosabbak a mászó, kúszó mozgásformák ebben a korban, mint az állás. És legfőképpen ne sürgesd, ne hasonlítgasd!
2016. febr. 3. 08:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem hasonlítgatom,egyszerű kérdés volt mert érdekelt.

Feküdt a párnán és felült aztán ott ült stabilan

Tökéletesen mászik,forog ezekkel nincs gond ,forgott volna korábban de sokat van kézbe ,és ezt onnan tudom h volt mikor feküdt és átfordult hátról hasra ez négy hónaposan volt de rendesen forogni öt hónaposan tanult meg.

2016. febr. 3. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.