7 hónapos kisfiamnak piros torka, de jókedvű, nem lázas, igaz az étvágya rosszabb. Tényleg szükség van antibiotikumra?
Ma voltunk dokinál,megjegyzem időpontra mentünk,mi voltunk az egyedüli kisbabások,körülöttünk hányással-hasmenéssel,köhögéssel küzdő gyerekek és,kb fél órát kellett várnunk...-antibiotikumot írt fel,amit én nem szívesen adnék neki,főleg,hogy igazán semmi tünete nincs.Árthatok vele,ha nem kapja?
Ha véletlenül elkapta a hányásos-hasmenéses betegséget mikorra jöhet ki rajta?Próbáltam,távolabb menni tőlük,de a gyerekek ugye mászkáltak...és félek,hogy elkapta...
Bocsánat a sok kérdésekért,de aggódom is...
Köszönöm a választ!
Nemrég volt hólyagos torokgyulladása,akkor nem kapott rá antibiotikumot csak Calcimuscot,és gyorsan rendbe jött.Most azt mondta közepesen piros,és írt rá...nem értem...
Nem értünk semmihez,alaposan kezet is mostam,ahogy hazaértünk.Azért érdekelne,hogy vajon a doki is kezet mosott e,miután megnézte azokat a gyerekeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!