4 és félhonapos kisfiam szemszine kek. Meddig valtozhat meg? Igaz, hogy fel éves kor után már nem igazan?
Én úgy tudom akár 2 éves korig is változhat de 6 hónapos korig általában változik, ha nem marad kék. De esély van rá ezután is.
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz, 4 hónapos, nekem kék szemem van, az apjának zöldesbarna, neki egyelőre kék.
Kisfiam igazi kameleon. :)
Nekem barna hajam, zoldesbarna szemem van, ferjem fekete haju, es kek szemu, mindkettonknek gondor haja.
Mikor megszuletett a gyerek, fekete haja, fekete szeme volt.
Mikor hazahoztuk, fekete haj, sotetkek szeme volt.
Kihullott a babahaj, tejfolszoke, tok egyenes haja volt, majd ez a haj kezdett gondorodni, sotetedni. Ovodaban vilagoszoke, gondor hajjal ment, (nagyon gondor 😃). A szeme az evek alatt egyre vilagosabb lett, most iskolas, barna hullamos hajjal, csak a vege kunkorodik, a szeme pedig a kek a zold es szurke kevereke, attol fugg, h milyen szogbol nezed, es milyen feny van. Kivancsi vagyok, h mi lesz meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!