Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak a kislányomra a...

Mit adjak a kislányomra a templomba a keresztelőn?

Figyelt kérdés
Húsvét után lesz, és nem tudom hogy mit adjak a ruhája fölé hogy ne fázzon a templomba. A kis fehér ruhája nem olyan vastag, mert sajnos nem kaptunk melegebb fehér ruhát, azalatt lesz body, harisnya, meg kiscipő és kardigán. Van egy szép bundája, de az rózsaszin, nem baj a szine miatt, vagy mert túl télies? Meg van egy fehér keresztelős takarója, a bunda helyett elég lenne a takaró is? Aztán ha kimennénk ráadnám a kabátot, vagy fázni fog igy a temlomba?
2010. márc. 29. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
nem fontos, hogy hófehérben legyen! A templomok általában elég hidegek még nyáron is, nem hogy ilyenkor... én biztosan ráadnám a bundát, bárki bármit mond..aztán ha kint meleg lesz, ott levenném.
2010. márc. 29. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a templomban hidegebb lesz, mint kint. A takaró nem jó, mert a keresztelés alatt ki kell majd venni. Inkább adj rá több réteget. Mondjuk rugi, és két pulóver. Mekkora a kislányod?
2010. márc. 29. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is húsvétkor volt,én bizony kabátot adtam a gyerekre ,kint pedig levettük,a templom még nyáron is + kardigános" :)
2010. márc. 29. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet ráadom a bundát, inkább minthogy megfázzon. Csak a szine miatt elbizonytalanodtam. Köszi mindenkinek.
2010. márc. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!