Chipolino Ultra-t vagy Pierre Cardin 822-t válasszak?
Figyelt kérdés
A 4 hónapos kisfiammal sokat sétálgatunk és egy idő után addig sír, míg nem lát. Olyan babakocsit keresek, amely bírja a terhelést és átfordítható a tolókarja, hogy ha engem akar nézni akkor láthasson, de ha nézelődni akar, akkor pillanatok alatt át tudjam fordítani a tolókart. Eddig ezt a két kocsit találtam, de nem tudok dönteni, melyiket válasszam. Segítsetek! Köszi :)2010. márc. 29. 10:38
1/5 anonim válasza:
nekem pierre cardin 822 van,egynek jó,de nem a legjobb.nehezen irányítható,kicsi alul a kosara.viszont könnyű,így könnyen fel tudom lépcsőn is cipelni.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem a chipolino tetszik kinézetre jobban,de szerintem mindkettö jól terhelhetö lehet,nem tul kicsik a kerekei sem.Mondjuk azért a sulyát is nézd majd meg szerintem,ha nem családi házban laktok,meg esetleg sokat jársz tömegközlekedéssel,h egyedül is könnyen elboldogulj vele.
Nekünk nincs ilyen gond,h ha a babám nem lát akkor sir,nekünk baby design minink van,mi nagyon szeretjük ezt,de ennek nem átforditható a tolókar része.
De megértelek,h igy olyat keresel amit lehet forditani igy is meg ugy is.
Milyet használtatok eddig egyébként?
Szép napot!
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem volt Pierre Cardin babakocsim, bár nem a 822-es hanem egy másik modell. Én nagyon utáltam. nagyon nehezen lehetett irányítani, nem tudtuk kicsire összecsukni, illetve a kosara alul nagyon kicsi volt és mindössze 2kg-ot bírt el. 3 hónapja vettünk egy Chipolino Omnia-t és nagyon meg vagyok vele elégedve.
4/5 anonim válasza:
Nekem Ultra van!!!
Soha semmilyen hiper-szuper kocsira nem cserélnék!!!
Imádom:)
5/5 anonim válasza:
Szia
Nekem pierre cardin van, de nem szeretem. Én a másikat választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!