Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan sportbabakocsi,...

Van olyan sportbabakocsi, amely pillekönnyű, de mégis dönthető? Ajánljatok!

Figyelt kérdés
Felső emeleten lakunk,így cipelnem kell mindig, a babám már 8 kilo,és elég nehéz együtt cipelni a kocsival. Viszont séta közben mindig elalszik a kocsiban,ezért szeretném ledönteni.
2010. márc. 29. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van: Giraffe Club SH-114. Itt meg is nézheted: [link] Könnyű, esernyőre csukható és vállra akasztható. A kislányomnak kényelmes, máig szívesen babakocsizik, ha hosszabb útra megyünk, pedig már 19 hónapos.
2010. márc. 29. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ilyen kocsim is van. A Tescoban vettük pár éve, neve nincs. Kb 8000 ft lehetett. A napfénytető huzata csak egy vékony vászon. Esernyőre csukható, a háttámlája nem egészen vízszintesig dönthető. A váz már a második gyermekemet is bírja. Nem tudom, hogy az állandó jellegű lépcsőn hordást hogy bírná. Mert azért az ilyen kocsikat nem arra találták ki. Ez a második, úgymond pót babakocsink, csak bevásárláshoz használjuk. Ha esetleg megvennéd, írj!

Móni

2010. márc. 29. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van a közeletekben Brendon, akkor ez szerintem jó választás lenne:

[link]

2010. márc. 29. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző voltam, az én babám 10 kg, a babakocsink ugyanúgy 6,5kg amit az előbb ajánlottam, és én is lépcsőzök vele még simán.
2010. márc. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!