Pesten v. környékén lehet valahol venni 20 e Ft körül autósülést?
Szia!
Nézd meg itt [link] Fehérváron és Várpalotán is van boltjuk! Tudom ajánlani őket, mi sok mindent náluk vettünk(babakocsi, pihenőszék, stb)!Szerintem nagyon jó áraik vannak,sőt a babaexpókon is ott szoktak lenni ha jól tudom most hétvégén lesz Pesten valahol!
Én Vaterán vettem, szóval azt nem tudom, hogy Pesten hol lehet, mert én pécsi vagyok, de nagyon jó áraik vannak. Én magam is meglepődtem, hogy Pierre Cardin ülést mennyiért tudtam venni. Ott nézz körül.
Most ezt találtam: [link]
(szerintem nagyon szuper, és gyakorlatilag többet már nem is kell venni, ameddig ülés kell, addig ez használható lesz, fix áras, nem kell rá licitálni)
[link] (én ilyet vettem, már két hónapja használjuk, és teljesen meg vagyok vele elégedve)
[link] (ez is jónak tűnik)
Ezek mind 20 ezer körül vannak, persze tudom, hogy az áru mind Tolna megyében található, de futár kiviszi, úgy plusz 1800 forint. Amúgy az eladót is ajánlom nagyon, mert én nagyon sokmindent vettem tőle, megbízható és pontos. Ha megrendeled, pár nap alatt megérkezik az áru, és fizethetsz utánvéttel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!