5hónapos a kisfiam. Egész nap cicizne+éjjel is 1-2óránként ébred és addig nem alszik vissza még nem cicizhet csak sir. Szerintem a fogától van, de meddig tart még ez az idő, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 09:55
1/2 anonim válasza:
Szia! Szeretet kell neki! Tudom, hogy mindent megadsz neki. Az én kislányom 6 hónapos és kb. 2 hete folyamatosan ölelget, puszilgat (vagyis csak nyálazza az arcom). Sikit, ha emelgetem és fújon a nyakát. Úgy szorit, hogy szinte fáj. Van már 2 alsó, 2 felső foga azzal viszont irtózatosan harapja a vállam, de élvezem, mert imádom!
Üdv. Jó babázást!
2/2 anonim válasza:
Szia! Az én babám 4,5 hónapos, alul kibújt mind a két fogacskája, és bizony ílyenkor nekem is acicimen lóg egész nap a második most bújt ki kedden, elötte 4 napig olyan nyűgös volt, hogy szinte el sem tudtam mellőle mozdulni. Kenegettem neki reggel és este dentinox géllel de nem sokat használt. Most egy kicsit lenyugodott tegnap óta nem győzi kialudni magát. Ne aggódj, ezek a rohamok 2-3 napig tartonak( legalábbis nálunk így volt). De ezek a napok megviselnek, minket is, szombaton már annyira volt, hogy sírtam vele mert hiába dajkáltam csak dobálta magát, nyűglődött, nem volt jó neki sehogy. Egyedül a cicin nyugodott meg valamennyire. Kitartás túl lesztek rajta ti is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!