Mivel lehet a kisfiam székletét lágyítani?
Figyelt kérdés
Az öthónapos kisfiamnál most kezdtük a hozzátáplálást, sokszor kemény a széklete, alig tudja kinyomni.2008. szept. 18. 08:29
1/4 anonim válasza:
Jó székletlazító a kamillatea, az őszibarack- és a szilvapép (én üvegeset szoktam adni, nagyon szerette, és be is vált). Ezenkívül jó még pl. a sütőtökpüré is. Ezek az elsők között adható ételek.
2/4 anonim válasza:
Szia! A kamilla tea nekünk is bevált. A sütőtök- almával megindítja rendesen ( üveges), mi is 5 hónaposak vagyunk és 3 hete kezdtem el a hozzátáplálást. Ja , és imádja az őszibarackot is, ami szintén hígabbá teszi a székletét. Nekünk beváltak! Remélem tudtam sgíteni.
3/4 anonim válasza:
A sütőtök-alma érdekes kombináció, mert az első lazítja, a második fogja a székletet. Biztosan nem a széklet állagát vették figyelembe, amikor kitalálták. De tény, hogy finom, és a tök jó, ha segíteni akarunk a babán. És amit az előző hozzászólók írtak: barack, szilva, valamint jó még a cékla is. Megfőzöd, pépesíted, esetleg kis krumplit adsz hozzá, vagy babakekszet, hogy tartalmasabb legyen.
4/4 anonim válasza:
Vegyél neki sárgabarack levet a Hipp-es a jobb, abban nincs cukor. Én azt adtam neki mikor nem bírt kakilni, de a kamilla tea is bevált nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!