Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok véleményt erről a...

Mondanátok véleményt erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából nekünk csak arra kellene,ha elmegyünk vásárolni vagy 1-2 dolgot elintézni,ne kelljen kézbe cipelni.Még nem jár a kisfiúnk.

Köszönöm

2010. márc. 28. 19:09
1 2
 11/20 octillery ***** válasza:
Megéri.
2010. márc. 28. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ez a kocsink van, feketében. Nagyon szeretjük. A gyerek is órákig képes benne elüldögélni, pedig már 1,5 éves. Tavaly tavasszal vettük, tehát a nyarat már ebben töltötte. És nem izzadt benne. Tényleg nem szívja be úgy a meleget, mint egy sima fekete anyag. Tudom, hogy Te nem a feketét szeretnéd megvenni, de azért leírtam. :)

2010. márc. 28. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kis kocsi, de nekem is hiányzik a karfa!A lányom sokszor úgy aludt el hogy a karfára hajtotta a fejét, és a játékok is azon voltak4Nem beszélve arról hogy olyan jó állni néha a kocsiba, és akkor a karfa jól jön!Én olyat választanék amin van!
2010. márc. 28. 22:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát ez az egy gondom van nekem is a karfa,csak most ez olyan jónak tűnt,de majd még körbenézek.Kedves válaszoló akinek ilyen van,nektek nem hiányzik a karfa róla??

Igazából itthol a bergonunk van átalakítva,szeretm is,mert iszonyú utak vannak,ez a kiskocsi csak tényleg autóba berakós-rohangálósnak kellene.

2010. márc. 29. 08:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak azt néztem ,hogy fekete Esprit babakocsi. Bocsi!

A miénk karfás. És igen, én is fontosnak tartom a karfát, az volt az egyik szempont a vásárláskor, hogy van, és egy mozdulattal levehető a karfája, így télen is könnyen bele lehetett kötni a gyereket.

[link]

Ilyen a miénk, de még fele sem volt az ára, pedig újonnan vettük mi is.

2010. márc. 29. 13:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Szia.Megkérdezhetném,hogy hol vetted?1-2000 ft különbséggel megveném a karfásat inkább.
2010. márc. 29. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszveszen vettem, minizsu eladótól. Tavaly tavasszal.

Katalógus fotózáson használt és kiállítási darabokat árul. Csomagolása nem volt, de nekem az nem is kellett. Nagyon szép, tényleg új állapotban volt a kocsi, még a kerekei is csillogtak olyan újak voltak.

Nézz szét nála, hátha...

2010. márc. 29. 22:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Szia.Van nála,19000...:)))))tényleg nem meleg a fekete nyáron??
2010. márc. 30. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Esküszöm Neked, hogy nem melegebb, mint mondjuk az oliva zöld. Azért evvel hasonlítom, mert nekünk ilyen színű az első, 2 funkciós babakocsink, amit ha olyan terepes helyre megyünk, még mindig előveszünk.

Én nyugodt szívvel ajánlom, mi nem csalódtunk benne, nagyon szeretjük. Remélem Nektek is beválik!

Majd írd meg a tapasztalatodat!

2010. márc. 31. 21:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi,apát még meg kell győzni,az áráról,meg még most nézek egy használt peg peregot,majd meglátom mennyire nyomják fel az árát!!!Köszönöm mégegyszer megy a +
2010. ápr. 1. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!