Mondanátok véleményt erről a babakocsiról?
Igazából nekünk csak arra kellene,ha elmegyünk vásárolni vagy 1-2 dolgot elintézni,ne kelljen kézbe cipelni.Még nem jár a kisfiúnk.
Köszönöm
Szia!
Nekünk ez a kocsink van, feketében. Nagyon szeretjük. A gyerek is órákig képes benne elüldögélni, pedig már 1,5 éves. Tavaly tavasszal vettük, tehát a nyarat már ebben töltötte. És nem izzadt benne. Tényleg nem szívja be úgy a meleget, mint egy sima fekete anyag. Tudom, hogy Te nem a feketét szeretnéd megvenni, de azért leírtam. :)
Hát ez az egy gondom van nekem is a karfa,csak most ez olyan jónak tűnt,de majd még körbenézek.Kedves válaszoló akinek ilyen van,nektek nem hiányzik a karfa róla??
Igazából itthol a bergonunk van átalakítva,szeretm is,mert iszonyú utak vannak,ez a kiskocsi csak tényleg autóba berakós-rohangálósnak kellene.
Szia!
Én csak azt néztem ,hogy fekete Esprit babakocsi. Bocsi!
A miénk karfás. És igen, én is fontosnak tartom a karfát, az volt az egyik szempont a vásárláskor, hogy van, és egy mozdulattal levehető a karfája, így télen is könnyen bele lehetett kötni a gyereket.
Ilyen a miénk, de még fele sem volt az ára, pedig újonnan vettük mi is.
Szia!
Teszveszen vettem, minizsu eladótól. Tavaly tavasszal.
Katalógus fotózáson használt és kiállítási darabokat árul. Csomagolása nem volt, de nekem az nem is kellett. Nagyon szép, tényleg új állapotban volt a kocsi, még a kerekei is csillogtak olyan újak voltak.
Nézz szét nála, hátha...
Esküszöm Neked, hogy nem melegebb, mint mondjuk az oliva zöld. Azért evvel hasonlítom, mert nekünk ilyen színű az első, 2 funkciós babakocsink, amit ha olyan terepes helyre megyünk, még mindig előveszünk.
Én nyugodt szívvel ajánlom, mi nem csalódtunk benne, nagyon szeretjük. Remélem Nektek is beválik!
Majd írd meg a tapasztalatodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!