Mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tudom,nem jó kategória,de itt legalább gyorsak a válaszok.
Teszveszen akartam venni a kislányomnak ruhákat,az eladó levélben ígérte,hogy lezárja nekem a többi ruhát,de nem tette,és emiatt az utolsó percekben estem el a legszebb daraboktól :-(
Ezt annyira utálom,már nem először szívom meg így...Minek ígéri,ha aztán nem zárja le?
Én már soha többet nem vásárolok teszveszen. :-(
2010. márc. 28. 18:16
2/2 anonim válasza:
sajnos van ilyen.arra kellett volna kérni hogy tegye fel őket licit nélkülire,így azonnal le tudtad volna ütni őket.tedd így legközelebb.és amit megvetél azt meg ne kérd,adja oda azoknak akik megették azokat amiket neked ígért.és adj negatívot.nagyon régóta intenzíven teszezek még sose volt ilyen gondom.sajnos meg kell tanulni jol kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!