Edisszimo kérdése:
Segitséget szeretnék kérni 4 hónapos lányommal kapcsolatban. Mit Rontottam el? Járat valaki hasonló cipőben? Fog javulni a dolog?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben született .2 hétig nem is volt semmi baj,aztán észrevettem hogy nagyon keveset alszik egy újszülötthöz képest (max 1 órát).A hasfájás is megjelent na meg az első oltás után be is lázasodott ezért sokat volt kézben,szinte mindig fogta valaki itthon.A hasfájást elhagytuk a szurik sem okoznak már gondot és a foga sem jön még,viszont minden maradt a régiben.Nappali alvásokkal nincs is problémám a gond inkább este szokott előjönni.6 körül szoktam fürdetni utána megpróbálom lekötni a figyelmét,látom hogy 9-10 körül már majd bealszik.Akkor megetetem ,mire végez alszik.De maximum csak 20-30 percet elszik akármennyire álmos volt előtte.Kipattan a szeme olyan mintha kialudta volna magát.Utána éjfélig hurcibálni kell körbe a lakásban mert akkor is hisztizik ha leülök vele de a kezemben fogom.Éjszaka 2-szer kell kelni hozzá,és kb reggel 9-ig alszik,de éjszaka is többször mocorog,nyugtalan.Hason alszik mert a hátán még ennyit se tudna.(mielőtt valaki azt mondja,hogy fürdés után hagyjam aludni mert minél fáradtabb annál nyűgösebb......azt is próbáltuk a helyzet ugyanaz.Felkel 20-30 perccel később és ugyanúgy fent van éjfélig) Más anyuka is jár hasonló cipőben vagy mit rontottam el?Napközben el van egy ideig de általában koradélután már kezdi a sirást hogy vegyük fel.2016. jan. 28. 09:25
11/11 anonim válasza:
nem értem a mai anyukákat, anyám pölö nem hallgatott a védőnőre, mert hülyeségeket beszélt és ezt eddig minden kismama alátámasztotta, hogy úgy 90%-nak fogalma sincs a gyereknevelésről.Aztán altatásnál megvolt a rendszer 1 hónap után és nem aludt az öcsémmel, meg egyéb praktikák akár sírt akár nem le lett fektetve xy időpontban és ez a módszer nagyon is bevált, de mostanában mindenki naaagyon ráhajaz a gyerek lelkivilágára és mindenki túlzásba esik(itt mondjuk nem csak a témára célzok hanem láttam paleo babarecept könyvet :D).Egy ismerősöm például egyfolytában felvette a kicsit és 1 éves korában sem hagyta ezt abba, most ott tart hogy wc-re sem tud kimenni, mert í gyerek megy utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!