Augusztus végén született babád miben vitted haza?
juli 18an szultem de mire jiengedtek aug 1-e volt. kb 25 fok es borongos ido. hosszu rugi volt rajta alatta body sapka meg takaro. en hosszunadragban es poloban es papucsba mentem haza. igy el tudod kepzelni kb milyen ido lehetett.
amugy azt mondjak mindig egy reteggel legyen tobb rajta mint rajtad, es a takaro is retegnek szamit.
Rövid ujjú body, hosszú ujjú pamutrugdalózó, cérnasapka, vastag takaró. Aug. 19-én született, egy hidegfronttal érkezett. Előtte 40 fok volt, 20-ra esett vissza a viharral.
Egyébként a body-t, rugit, sapkát akkor is ráadtuk volna, ha 40 fok van, csak a takaró helyett egy textilpelenkát használtunk volna árnyékolásra.
aug.28, egy vékonyabb hosszú ujjú talpas rugiban, nagyon vékony pamut sapka, mert pont fújt a szél kicsit, de az autóban le is vettem azonnal és egy vastagabb (ikeás) textilpelussal takartam volna be a szél miatt, de az elmaradt. Elég meleg volt + addig volt autón kívül, ameddig betettem a parkolóban és kivettem a ház előtt.
Aug 18-án születtem amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!