Egy csecsemő ennyire fárasztó?
2,5 hónapos, alszik, kajál, végzi a dolgát. Nem üvölt ok nélkül, nem hasfájós. Hazajövök a suliból, egyből mossak ki egy adag baba-, és "felnőtt"ruhát, mert neki ennyi ideje se volt rá, annyira lefoglalta baba. Utána választhatok: vagy elmegyek gyalog vásárolni (2 óra oda-vissza + maga a vásárlás) vagy ő lép le kocsival (ami max 30 perc oda-vissza), de ő mégis csomó ideig elmarad, addigra a gyerek is üvölt az éhségtől. Utána főzzek vacsit, mert neki erre nincs energiája. 2-3 naponta mossam fel a konyhát, porszívózzak, minden nap főzzek és mossak, mosogassak, csak ő fel ne emelje a seggét a gép elől. Hetente 3 alkalommal lelép, mert kell neki a "pihenés", mert olyan fárasztó a gyereknevelés...
Hiába kérem, hogy aznap ne, mert másnap töri tz-m van, nem érdekli. Ha hisztizek, akkor az az idióta pasija jön és megfenyeget, hogy szétveri a fejemet, mert csak ennyi esze van, nekem az a feladatom, hogy csicska legyek.
Ha nincs kész valami (pl. látott egy foltot a padlón), akkor berúgja az ajtómat, hogy most azonnal takarítsam fel.
Most komolyan ennyire fárasztó a gyereknevelés, hogy semmit se lehet tőle csinálni?
Az én fiam 2.5 hónaposan csak evett ,aludt és nézelödött.Ott és úgy maradt ahová letettem.
Most 9 hónapos ,na most van az hogy kupi van és alig fözök ,mert nincs töle idöm.Tehát téged rohadtul kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!