Mi volt az, amiből túl keveset, vagy egyáltalán nem vettél a baba születése előtt, és a születése után be kellett szerezni?
Gondolok itt bármilyen babakelengyére, vagy babaápoláshoz szükséges dologra.
Mit és mennyit kellett venni? Miért nem vettél korábban, vagy miért volt túl kevés?
Bimbovedo!!! Mar a korhazban kellett, igy anyukamat kertem meg, hogy vegyen es hozza be! A 3. fele valt be!:D
Felesleges idaig a legzesfigyelo es a kisagy ugyanis nem marad meg benne 10 masodpercig sem!!! Viszont szepen mutat a szobaban...:)))
Cumisüveg- nem vettem előre, hátha nem kell.
Textilpelus- 2 babának kevés lett
50-es ruhák - igaz gondoltam, hogy picik lesznek, de azt hittem kinövik hamar, kevés volt
Ruhák - Előre csak 7 rugdalózót és 7 body-t vettem az 56-osból (ami egyébként jó lett a 3300/49-el született babánkra, nem veszett el benne), de annyit bukott, hogy naponta kellett mosnom, hogy másnapra megszáradjon és legyen elég. Gyorsan meg is dupláztuk az adagot, és így is 3 naponta mostam, pedig ahogy nőtt, már nem öltöztettem ha csak egy picit lett nedves.
Végül 15 rugi, 15 rövid ujjú, 15 ujjatlan lett a készlet.
Mérleg - Mindenki lebeszélt róla, hogy csak idegesíti az embert, és ez tény is, de még jobban idegeskedtünk amiatt, hogy a reflux miatt alig maradt benne valami és egyáltalán nem akart hízni, így az orvos, védőnő unszolására vettünk (nem volt bérelhető darab és sürgősen kellett).
Mosható pelenkázóalátét textilpelenkák helyett a bukós baba feje alá - 10 pelenkát is alátehettem, plusz törölközőt, mindent képes volt eláztatni. Úszott az ágya, a mi ágyunk, a kanapé... minden ahova egy percre is letettük. Képes volt még szoptatás közben is ereszteni. Aztán rátaláltam ezekre a neten (ali, ebay) és onnantól csökkent az áztatások száma (mondjuk attól ez se védett meg, amikor sugárban hányt).
Hinta - reflux + kólika együtt nem túl nyerő, szinte semmit se aludt se éjjel, se nappal. Miután megvettük, végre képes volt egyben 1 órát is (akkor ez nagy szó volt).
Cumisüveg - kellett pótlás.
-Kicsi ruhák, mindenki mondta, hogy ne vegyek 56-osokat, de szegényke majd'kiesett a nagyobbakból.:)
- Cumisüveg. Pár napig csak abból fogadta el a tejet.
- Aloe vera spray - nekem életmentő volt gátsebre.
- Mellszívó, ezt is mondták, hogy majd elválik kell-e. Hát kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!