Ha megjött szülés után, akkor még mennyi ideig tudtál szoptatni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 09:41
1/12 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy a kisbabád milyen.Állítólag megváltozik akkor a tej állaga,és az összetétele,és nem biztos,hogy a baba elfogadja.Nekem nem fogadta el,és azóta sem kell neki,még a lefagyasztott anyatej sem.De van olyan ismerősöm,akinek még mindíg szopiztat,és már neki is megvan.Majd meglátod,hogy meddig kell a picinek.
3/12 anonim válasza:
Előző vagyok.
3 hónapos volt a babám amikor megjött és 6 hónapig szoptattam bár még tudtam volna csak kevesebb lett. Van összefüggés?
4/12 anonim válasza:
Szia
Nekem pont a 6. hétre jött meg,és 30-án lesz 8 hónapos a kislányom. MÉg szoptatom,de természetesen nem olyan sűrűn,mert már 2 étkezést kiváltottunk,így az kimarad.Éjjel is minimum még 3 óránként eszik..
5/12 anonim válasza:
Nekem a 3. hónapban jött meg, 13 hónapos koráig szopott, akkor le kellett választanom egészségügyi okokból, de tejem még akkor is volt.
6/12 anonim válasza:
Nekem két hónap után jött meg, most 13 hónapos és még szopik.
7/12 anonim válasza:
10 hónapos és még szopik reggel, este
8/12 anonim válasza:
Nekem a baba 4 hónapos korában jött meg. Most 16 hónapos és még szopik este.
9/12 anonim válasza:
Nekem sajnos már akkor megjött, mikor a lányom még csak 2 és fél hós volt.Azóta is megjön rendszeresen. De a lányom 6 hós még még mindig csak szopizik, és nincs hatással a tejemre a mensi hálistennek.És őt se zavarja ahogy látom.
Volt már 2 szer szopisztrájkunk de az nem a mensi környékére esett érdekes módon.
10/12 anonim válasza:
2 hónapos volt a babám,mior megjött,1 éves koráig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!