Mekkora a normál mérete egy 2hós babának?
Az én lányom is 5600 gramm, de egy kicsit nagyobb 61 cm.
Szerintem egyáltalán nem kicsi a babádát, majd utoléri a többieket. Féléves korára "kell" megduplázni a születési súlyát.
Szia..az en babam 2 honapos es 10 napos....6500 gr es 60 centi....de a korahoz kepest nagy.4 honaposnak tunik.Figyelembe veve, hogy kisfiu azt mondta a gyermekdoki, hogy "elmegy" de vigyazzak ra..ne hizzon ilyen ritmusba( tapszeres de nem tehetek rola ha ennyit
eszik).Szerintem nem kicsi..a kislanyok amugy is vekonykabbak.
Szerintem semmi gond a méretekkel. Mostanában olyan felfújt babák vannak. Az én kisfiam is 3400 g-mal és 52 cm-rel született. 2 hónaposan 5080 gramm és 61 cm volt, és semmi gond nem volt vele.
Jó babázást!
Szia !
Szerintem nem egalizálták még a baba normálméreteket. Ez függ attól is hogy a csládban mik a genetikai jellemzők a méret szempontjából. Attól is függ, hogy te mekkora baba voltál, illa párod..ezt leginkább a szüleitektől tudhatod meg.A méretek alapján pedig nem kicsi a babád, talán annak az anyukának volt nagy a babája, de ha láttad volna az apukát, biztosan érted a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!