13 hós babának krémturót joghurtot adtok? Nem a babásra gondolok hanem a normál tejtermékekre.
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 12:28
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod neki az én lányom 5 hónapos korától evett napi egyet,és még volt ,hogy reklamált mert nem volt neki elég egy.
2/8 anonim válasza:
Ha Te sem vagy allergiás, és a szűk családi körben senki sem az, akkor nyugodtan!
3/8 anonim válasza:
Már régóta kap ilyet az enyém is.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de oylan bolti sz@rt, akarsz neki adni,amiben minden van,ami egy 1 évesnke nem kell, akkor adj.
De inkább vegyélk túrót, sima joghurttot, tegyél bele gyümölcsöt-most van dögivel- és azt add neki. 100 x finomabb is.
Egy perc elkészíteni.
És gyári gyümijoghurtokkról, hogy mi van bennük:
5/8 anonim válasza:
elsőnek: 5 hós babának meg főleg ne ilyet kéne adni:-((((
Sőt tejterméket sem.
utolsó
6/8 anonim válasza:
Első vagyok,nem lett semmi baja neki majd ki csattan az egészségtől már elmúlt 7 éves.
7/8 anonim válasza:
Én is adtam az enyémnek akor kicsi volt, akor még lazábban kezelték a mit lehet adni dolgokta, sajnos, az eredméyn: 10 éves é ekcémás:-(((
És később is lehet baja.
Ezért kicsinek semmi boltit krémtúrót, joghurtot, főleg nem amit ki tudja, miből, hol kuytulnak, az utóbbi években mindenki gyárt mindent és egyre több a silány termék.(itt van az a sok tescos gazdaságo szemét)
8/8 anonim válasza:
Én házilag készítem neki, tényleg egy perc alatt kész van, egészséges, finom és tudom mit tartalmaz. Nem utolsósorban: nincs benne cukor és tartósító! Összevágok 1-2 őszi és sárgabarackot, teszek bele 2 evőkanál túrót vagy natúrjogit, és botmixerrel elkeverem. Nagyon szereti! ja, és már magamnak sem veszek boltit, hanem így készítem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!