Mit csináljak? Felkeltsem, megpróbáljam kivenni és szoptatni?
Kisfiam 6.5 hós, elaludt 5 órakor, azóta húzza a lóbőrt. Nem is tűnik úgy, mint aki fel akarna ébredni. Az biztos, hogy nem bírja ki kaja nélkül reggelig, pedig egyébként át szokta aludni az éjszakát 10-11 órától. 9kor lett volna fürcsi, épp most tartanánk a szoptatásnál.
Hagyjam és majd ha felkelt, megetetem? De mi van, ha akkor meg majd nem akar visszaaludni?
Vegyem ki szoptatni?
Előre is köszi a válaszokat :)
Én nem kelteném fel most.Milyen rossz az,amikor pl. te elalszol,és felkeltenek semmiségek végett.
Majd ha éhes lesz felkel enni,szerintem vissza is alszik.
Hát anyuci!...most tényleg te vagy értem!
Én 8 hetes kisfiammal jártam hasonlóan, du. 4-kor szopizott, vártam, hogy 7-kor felébredjen, de most 9-kor ébredt, szopi volt, de a fürdést mára hagyjuk és már alszik is a drágám, visszaaludt szopi közben.
Bízzál benne, hogy félálomban fog enni a kisfiad, úgyis felébred, ha éhes lesz, én nem ébreszteném fel, nehogy nyűgös legyen tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!