Fordult már elő hasonló a babátokkal?
7 hós babám ebéd után ma az etetőszékben ült,és játszott,mint mindig a hajkeféjével.Ütötte a tálcához,nagyon elvolt,gondoltam addig összepakolok.
Egyszer csak elkezdett fulladozni,krákogni,és ahogy odamentem,kitátotta a száját,és tele volt a kefe szálaival.Kettétörte a kefét!
Rögtön fejjel lefelé fordítottam,és kihánytattam vele az ebédet,így kijöttek a szálak.Már lent volt a torkán,kivenni esélyem nem lett volna.
Úgy megijedtem,ezerrel dobogott a szívem.
Egyszerűen már nem merek semmit a kezébe adni.
Tegnap szétszedte a kantáros nadrágján a csatot,és a kis fémdarabot a nadrágjában találtam meg,mikor röntgenhez vetkőztettük,mert azt hittem lenyelte.
Hihetetlen mikre képes...
Rájöttem,hogy sose szabad lebecsülni őket,el se tudjuk képzelni,mikre képesek...
A jobb félni mint megijedni mondásra csak annyit tudok mondani,hogy a félelem blokkol,az ijedség cselekvésre ösztönöz.Egész életünk félelem kell legyen?
Soha nem fogok neki ilyeneket játszani adni,de ha véletlenül a kezébe akad valami,te ki tudod védeni anélkül,hogy atombunkert csinálj a lakásból?Sajnos a házimunkát meg el kell végezni,nem tudok a seegébe bújni...ez az ő érdeke is.Nem szeretnék rágcsáló társaságot a lakásomban.
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek!
Azért is szerettem volna leírni,mert sajnos tényleg hajlamosak vagyunk lebecsülni őket,én sem gondoltam volna soha,hogy széttöri a tömör műanyagot.
Hidd el,nem bírálni akartalak,csak szerintem nagyon feláldozod magad az épsége érdekében.Sajnos mindentől nem tudod megóvni.Én ilyen híreket mondjuk elvből nem is nézek,nem zaklatom vele a lelkivilágomat,szeretem magam jó dolgokkal körülvenni,ezek lehangolnak.
De természetesen igazad van,ezt belátom,többet nem is adok a kezébe ilyesmit.De hidd el,nem tudok TÖKÉLETESEN gyereket nevelni,vannak benne hibák,balesetek,de nem jó,ha folyton magunkat gyötörjük...azt hiszem,ha valaki ezek,illetve esések,koppanások nélkül fel tud nevelni egy gyereket,az lelkileg,és fizikailag is rámegy.Nem tudom,egyáltalán lehet e.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Velem lehet vitázni,elfogadom,ha nem egyezik a véleményünk.Mindenkit felpontoztam.
Sziasztok, második válaszoló vagyok.
Van gyermekem, kettő is, ezért tudom azt, hogy vannak olyan balesetek amiket nem lehet kikerülni, hiába állsz a gyerek mellett akkor sem tudod megfogni stb.
De etetőszékben sose nem hagyom/hagytam a gyerekeimet.
Járókába tettem, vagy a szobába plédre.
Hajkefével sem játszott. Mert nem neki való. Az is igaz, h a gyerekek imádják azt ami nem nekik való, de azért szelektáljunk. Még annyit leírnék, hogy etetőszékben be sem szoktam kötni a kicsit, mert egyszer megakadt a torkán a barack és nem tudtam hirtelen kiszedni a székből. Nagyon rossz érzés volt.
Autóban, ha be van kötve, akkor meg semmi féle képpen nem adok neki enni, mert akkor megint megtörténhet egy félrenyelés.
Legyünk már óvatosabbak, sok mindent el lehetne kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!