Éjszakai forgolódás. Másnál is előfordul? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom és már elég hosszú ideje 180 fokban elfordul éjszaka a kiságyban (azaz a feje helyén lesz a lába). Csak érdekelne, hogy más is tapasztal-e ilyet :)
(Hálózsákban is sikerül neki.)
2010. márc. 27. 18:47
1/7 anonim válasza:
Jajjjjjjjjjj....ne is mondd!!!
Úgy nem szeretem.Van mikor csak amiatt ébred fel,hogy már keresztbe fordult,és nem fér el.Nagyon izgága.Ha tanul valami új mozdulatot,akkor éjjel gyakorolja.Tegnap előtt ült fel először egyedül,a fenekébe kapaszkodva :-D...és éjjel is fogdossa a fenekét. :-D
2/7 anonim válasza:
Előfordul gyakran!Én jobbról-ballról megpróbálom kitámasztgatni a takarójával!
3/7 anonim válasza:
Simán! az is előfordul, hogy csak keresztbe fekszik,úgy persze nem fér el, így hasravágja magát és felpúpozza a fenekét, a lábát meg maga alá húzzam szinte térdel. Persze mindezt hálózsákban. Van amikor közöttünk alszik, néha akkor is megfordul, ilyenkor irányba állítom nehogy betakarjam a fejét véletlenül.
4/7 anonim válasza:
Körbeforogta az ágyat, persze :) Most meg már hogy ül/áll, körbegyalogolja... :) Szerencsére leül, ha elfáradt, és alszik.
5/7 anonim válasza:
kicsinek forgott mint a ringlisplil, most másfél éves, már leszokott róla. :D
6/7 anonim válasza:
Detto ez megy már egy ideje 8hós:)!
7/7 anonim válasza:
6 hós kisfiam mostanában azt játssza, hogy nyűglődik, morog az ágyában, bemegyek hozzá, hogy megnézzem, erre úgy találom, hogy keresztben fekszik az ágyban, és a két lába kilóg egy-egy rács között, és nem bírja visszahúzni. Pedig a rácsvédőt már teljesen betűrtem a matrachoz, nem tudom, hogy a jó égbe túrja ki... A másik, hogy rendszeresen bemászik a pelenkázó alá, és mikor bemegyek, hirtelen nem látni, hogy hol van. A frászt hozza rám. (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!