Anyatejes babák, akik nem kakilnak, meddig vártok anyukák? Mi ma vagyunk "9 naposak".8 hetes baba.
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 18:11
1/4 anonim válasza:
Én max. 7 napot vártam!!!Most már segíts rá egy kúppal!
2/4 anonim válasza:
Vagy előbb próbáld lázmérővel,de csak óvatosan,nehogy megsértse a kis belét.kb.1 cm-nyire nyomtam fel.
3/4 anonim válasza:
glicerines kúp 1/4 ét próbál de 1-2 perc és jön is a kaki!mecsek teát add neki!!!8hetes babások
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem nem volt eddig ilyen gondom, de az ismerőseimnek igen. Van akinél 2-3 napig, volt akinél 1 hétig nem volt kaki. Javaslat vagy a glicerines kúpot, vagy kamilla tea pici cukorral. Általában ezek szoktak segíteni. Készülj fel egy nagy adag kakira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!