Mikor fog elindulni szerintetek a fiam?
Figyelt kérdés
Négy napja megállt a lábán kapaszkodás nélkül.Azóta megint nem csinálja.2016. jan. 20. 10:01
1/11 anonim válasza:
Na ez jo kerdes...:) 11,5 honaposan tett egyedul 5-6 lepest haromszor egymasutan. Azutan 2 hetig nem probalkozott. Most megint probalgatja nem tul sok sikerrel, ha elbambul valamin siman megall s lep is, de ahogy eszreveszi hogy nem fogozkodik maris vagja magat negykezlab. Ennek mar 1 honapja mult az elso lepesektol... Nem tudom mikor lesz valtozas
2/11 anonim válasza:
Passz...
Fiamnak 3 hónap kellett, lányomnak 2 hét. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem már az is haladás lenne, ha újra megpróbálna állni a lábán. :D Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hogy egyszer megállt a lábán, aztán megint nem?
2016. jan. 20. 10:28
4/11 anonim válasza:
hát nekem innen még 5 hónap volt...de változó, ahány baba annyi féle..
5/11 A kérdező kommentje:
Már megállt a lábán és 5 hónapig csak állt? :O
2016. jan. 20. 10:39
6/11 A kérdező kommentje:
Oldalazva lép, bútortól bútorig megy, járássegítőt már rég tolja. Vezetgetni nem hagyja magát. A lábamban kapaszkodva viszont lép. :S
2016. jan. 20. 10:40
7/11 anonim válasza:
hát oldalazni oldalazott kb. 12 hósan, aztán fél kézen fogva meg két kezét fogva próbált totyogni ez tartott további két hónapig kb.. (de az elindulás nálam amikor EGYEDÜL elindul)
8/11 A kérdező kommentje:
Igen. Én csak támpontokat adtam. Tehát: járássegítőt min.2 hónapja tolja. Egy napig megállt a lábán. Oldalazva is legalább 2 hónapja megy, de lehet, hogy több is.
Nála ki fog maradni a vezetgetős időszak, mert nem lehet vezetgetni. Ha lehetne, akkor gondolom, hagyná, mert a járássegítőt viszont tolja és a lábamba kapaszkodva lépeget.
Szóval, mit gondoltok? Közeledünk már az önálló járás felé vagy még messzinek tűnik?
2016. jan. 20. 11:19
9/11 anonim válasza:
ezt így nem tudom megmondani. de nekünk sokat segített szerintem, hogy erőltettem a kézenfogva sétálást, meg egy idő után kikérte magát a babakocsiból, és annak lent elég jó a kosár része, beletudott kapaszkodni és kint az utcán is úgy mentünk, hogy azt tolta, mint valami járássegítőt :))) tehát ő tolta alula babakocsit felül meg én...ha a házba csináljátok ezt, az is teljesen jó, a lényeg hogy minél többet sétáljon, attól erősödik.
10/11 A kérdező kommentje:
3 napja magától feláll (A betűzik). Egyre többet csinálja. Lépegetni továbbra is csak a járássegítővel lép. :)
2016. jan. 31. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!