Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiúnak 1éves szülinapjára...

Fiúnak 1éves szülinapjára milyen tortát süttessek?

Figyelt kérdés
Gyümölcsös túrótortára gondoltam-házilag süti egy szakember. Várnék formaötleteket, díszítést, stb.Esetleg olyan oldalak ahol tortaforma ötletek vannak.
2010. márc. 27. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csokitortát rendeltem,marcipán bevonattal!Auto formát (Verdákból).Úgy sem fog sokat enni belőle,az a pár falat meg bőven belefér!

2010. márc. 27. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Az mi kisfiunk kapott egy Micimackó formájút és egy "normál,felnőttes" tortát.Mindkettő túrótorta volt sok-sok gyümölccsel.

Igazából csak a képzelet szabhat határt,mert manapság már annyi mindent ügyesen el tudnak készíteni.

A napokban volt egy hasonló kérdés,ott az egyik válaszadó linkelt fényképeket.Próbáld megkeresni és úgy vissza tudod nézni!Boldog szülinapot! :)

2010. márc. 27. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk 30án lesz az első szülinapunk én epres csokoládétortát sütök!

2010. márc. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!