Tegnap 10 hónapos lányom beleesett fejjel a szekrény éles peremébe lehet még baja?
Figyelt kérdés
Tegnap este 6-kor történt. Kihívtuk hozzá az ügyeletes orvost mondta miket kell figyelni, persze éjjel nehéz az aluszékonyságról dönteni. Próbáltam 3x felébreszteni éjjel. Nehezen de felébredt, mosolygott dumált mint máskor. Ma egész nap csak fél órát aludt ugyanúgy viselkedik mint máskor. A fején már alig látszik az ütés és a duzzanat is lejjebb ment. Hányni nem hányt, étvágya olyan mint máskor. Most ment újra aludni.
Szerintetek lehet még baja vagy kezdhetek megnyugodni. Ja azt nem írtam hogy álló helyzetből esett el és pont a szekrény élébe. Tehát nem valahonnan esett le.
2010. márc. 27. 15:48
1/1 anonim válasza:
Úhh szegény. Nyugodj meg, ha valami baja van úgyis észreveszed egyből. Szerintem 3 napig figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!