Melyek a legjobb babakozmetikumok (fürdető, babaolaj, hintőpor stb. )?
egyetértek előzővel(gyógyszertári fürdető a legjobb szerintem)
annyi különbséggel, hogy én kb 1 éves kortól próbáltam Níveát(főleg hajmosás miatt, amit nemigen tanácsos naponta kozmetikummal mosni), de úgy érzem változtatgatni kell a márkákat, nem tanácsos egyre ráállni
Alverde zsirafos hajra, testre egyarant mehet.csak hajra nagyon jo meg a beba. pezoderm pedig szinten szuper hajra, testre egyarant. Utobbi ketto gyogyszertari, nem a legalacsonyabb arfekves. Az elso dm-es.
Csecsemokorban en is gyogyszertarit hasznaltam, de latni, erezni fogod azt a pontot, amikor az mar nem eleg, h tenyleg tiszta legyen. :)
Hintoport nem hasznaltam, olajat is csak koszmora meg babamasszazsra. Az olivaolaj volt. A vedono javasolta es szimpatikusnak talaltam a dolgot. Nekunk bevalt
Utolso
Fürdetőből a gyógyszertárit használom.
Popsikrémből a neogranormon (védőnő anyum javaslatára) nagyon bevált.
Babaolajból a niveát. Hintőporból meg a rossmanosat használom. Mondjuk én sokat használom a hintőport mert a kislányom egészségsen duci és a nyakánál és a hónaaljánál a a hajlatok kipirosodnak ha nem hintőporozom.
Koszmóra a babe sampon vállt be.
Amíg nem használtuk a sampont én is olajjal(nivea) próbáltam leszedni a koszmót, de nem jött össze. Az meg nem volt szimpatikus, hogy olyan dolgot kenjek a babára ami étkezésre való (napraforgó vagy oliva olaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!