Ha Pampers, akkor Sleep&play, Activ baby vagy Premium care? (Tehát: narancssárga, kék vagy fehér? )
Figyelt kérdés
Melyiket használjátok? Van különbség? Úgy veszem észre, hogy a Sleep&play tök jó és olcsóbb is a másik kettőnél. Szerintetek?2010. márc. 27. 13:47
11/18 anonim válasza:
Szia mi nappal slepp&playt használunk 11 hós a fiam és már 3 hónapja megy egyedül és egésznap csak le és fel rohangál,de sosem folytunk még ki belőle!Estére pedig zölt tescos!Baby essential!
12/18 anonim válasza:
Mi a kéket használjuk, szerintem tök jó illata van, bár az éjjel 12 órát alszik a fiam, és átázunk, mert hason alszik, és elől kifolyik egy kicsi reggelre. A premium care nekem nagyon bevált, szerintem jó nagyon, csak drágább, mint az active, így nem azt használjuk.
13/18 anonim válasza:
Az én lányomnak a s&p-től mindig pelenkakiütése van.Semmi mástól,csak ettől az egytől. :-/
14/18 anonim válasza:
3-4 hós anyatejes lány baba : premium care, nem drágább mint az aktív baby, jó a kis érzékeny bőrének, és mindent felsziv.
Én a sleep and playt is szeretem meg az aktiv babyt is a fiamnál (2 éves múlt). Az illatukat is :))
15/18 anonim válasza:
Nekem csak a premium care vált be,de az nagyon.A többiből kifolyt minden.
16/18 anonim válasza:
A s&p nálunk se jött be ,2 hónapos kora óta használjuk az active babyt,még nem volt balesetünk csak egyszer,de akkor már kicsi volt a méret:)
A 3.-at én se próbáltam még,de akkor lehet kifogjuk!
Ja,és az illattal nekem sincs gondom,és apa se panaszkodott még rá...:)
17/18 anonim válasza:
Én épp azt szeretem az activ babyben, hogy illatosított. Nekem nagyon bejön az illata. 12 órát is simán kibír. A narancssárga nagyon nem jött be, kifolyt minden és kiütéses is lett tőle.
18/18 anonim válasza:
Kék és a fehér tök jó,bár a fehér belseje,olyan hálós...,furi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!