Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha Pampers, akkor Sleep&play,...

Ha Pampers, akkor Sleep&play, Activ baby vagy Premium care? (Tehát: narancssárga, kék vagy fehér? )

Figyelt kérdés
Melyiket használjátok? Van különbség? Úgy veszem észre, hogy a Sleep&play tök jó és olcsóbb is a másik kettőnél. Szerintetek?
2010. márc. 27. 13:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi(illetve a lányaim) a fehéret használjuk,bár csak a Sesame street és Elmo miatt vettem meg,mert ez a kedvenc meséjük... :) De én meg vagyok vele elégedve.A múltkor viszont vettem egy kéket,ami szerintem baromi büdös,alig vártam hogy elfogyjon.
2010. márc. 27. 13:52
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
sleep&play addig jó, míg nem mászik, onnatól inkább activ baby. Nekünk ez bevált, nappalra-éjszakára is. Prémiumot nem próbáltam.
2010. márc. 27. 13:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nem büdös a kék ! ....már bocsi....
2010. márc. 27. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én összetettem a két kezem, hogy elfogyott a S&P, mert állandóan kifolyt a pisi és a kaki a hátára, de a kéket sokan dícsérik
2010. márc. 27. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

A sleep and play egészen más.

Inkább olyan Libero-szerű.

Keményebb, vastagabb, és ami a legrosszabb benne: egyáltalán nem gumírozott sehol sem, merev, mint a fene, nálunk mindig kifolyt belőle minden, alig vártam, hogy elfogyjon, pedig az ára miatt először én is nagyon örültem neki.

Az activ baby-t veszem, bár megmondom őszintén nekem is megemelkedik sokszor a gyomrom az illatosítása miatt.

Nagyon erős, és ez pisivel, vagy kakival keveredve rettenetes tud lenni!

A harmadikat nem próbáltuk még.

2010. márc. 27. 14:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A sleep&playt mi addig használtuk amíg nem mászott a lányom, onnatól az active baby vált be. Szerintem kék.
2010. márc. 27. 14:05
 7/18 A kérdező kommentje:
11 hós a lányom, most vettem először sleep&play-t. Még csak egyet használtunk fel próbaképp. Lehet, hogy nagyon megbánom, hogy vettem? Mászik, feláll, lépeget. Na mindegy, majd csak elfogy...
2010. márc. 27. 14:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Pampers Aktiv baby-t használom nappal (éjszakára Huggies adok a babucimra).

Valóban olcsóbb a Sleep&Play, de nekem nem tetszett, mert nem gumis a derekánál kétoldalt (az Aktiv baby viszont olyan). Így a Sleep&Play-t elég szorosra kellett húzni a lányom pocakján, hogy ne mozduljon el. Így nem is vettem többet ezt a fajtát. Az Aktiv baby-t szeretem, nem volt vele soha "balesetünk" és nem mozdul el, pedig elég aktív baba a gyerkőcőm :-D

A Premium care-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert olyat nem vettem és nem is kaptunk eddig ajándékba sem.

(Pampers-t csak a 4es mérettől használunk, addig csak Huggies-t vettem.)

Természetesen sokat számít a baba alkata is abban, hogy nektek melyik pelus válik majd be hosszútávon.

Egy majdnem 6 hónapos tündér anyuja :-)

2010. márc. 27. 14:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A S&P-ben azt nem szerettem, hogy nagyon merev volt a dereka, hiányzott a gumirozás. A fehéret nem próbáltam, viszont másokkal ellentétben nekem nagyon bejön a kék illata. Úgy látszik, ferde az ízlésem. :) (B)
2010. márc. 27. 14:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ferde ezek szerint a szaglásom, csatlakozom!:) a kaki, pisi maga lehet büdös; de a pelenka magában nem az NEKEM.
2010. márc. 27. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!