Ha Pampers, akkor Sleep&play, Activ baby vagy Premium care? (Tehát: narancssárga, kék vagy fehér? )
A sleep and play egészen más.
Inkább olyan Libero-szerű.
Keményebb, vastagabb, és ami a legrosszabb benne: egyáltalán nem gumírozott sehol sem, merev, mint a fene, nálunk mindig kifolyt belőle minden, alig vártam, hogy elfogyjon, pedig az ára miatt először én is nagyon örültem neki.
Az activ baby-t veszem, bár megmondom őszintén nekem is megemelkedik sokszor a gyomrom az illatosítása miatt.
Nagyon erős, és ez pisivel, vagy kakival keveredve rettenetes tud lenni!
A harmadikat nem próbáltuk még.
Szia!
Én a Pampers Aktiv baby-t használom nappal (éjszakára Huggies adok a babucimra).
Valóban olcsóbb a Sleep&Play, de nekem nem tetszett, mert nem gumis a derekánál kétoldalt (az Aktiv baby viszont olyan). Így a Sleep&Play-t elég szorosra kellett húzni a lányom pocakján, hogy ne mozduljon el. Így nem is vettem többet ezt a fajtát. Az Aktiv baby-t szeretem, nem volt vele soha "balesetünk" és nem mozdul el, pedig elég aktív baba a gyerkőcőm :-D
A Premium care-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert olyat nem vettem és nem is kaptunk eddig ajándékba sem.
(Pampers-t csak a 4es mérettől használunk, addig csak Huggies-t vettem.)
Természetesen sokat számít a baba alkata is abban, hogy nektek melyik pelus válik majd be hosszútávon.
Egy majdnem 6 hónapos tündér anyuja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!