Mi van a Felicitas 4-12 hós babacsomagban?
Sok szórólap, 15grammos Sudocream, 50ml-es Johnson's fürdető, Nestlé kanál, Nestlé mesekönyv nekem volt egy lejárt Nestlé kupon /ami helyett küldtek postán egy sokkal nagyobb értékű csomagot :))/ Egy Vanish minta.
Jó nagy szatyorban van, de egy kis zacsiban elférnek kényelmesen ezek a cuccok.:D
Szia! Ide kell regisztrálni, és küldenek egy kupont, amit bababoltban vagy Photo Hallban be lehet váltani a baba egy éves koráig. Egy hónapban egyszer postáznak, úgy hónap vége felé.
első válaszoló
Bocsi,de én is szeretném megkérdezni,h honnan lehet ilyet szerezni?Vagy nem mindenkinek jár?
Bocsánat,h belekérdeztem,de még nem is hallottam róla,h ilyen is van,csak amit szüléskor kaptunk!
A miénkbe nem volt se nestle kanál,se mesekönyv,se nestle kupon...akkor én mit kaptam???
Az eslő csomagba van egy kiskönyves tájékoztató,abba van ilyen kupon amit kitöltesz és beváltóhelyen leadsz azonnal adják a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!