Infacoltól kibukhatja a tejcsit?
6,5 hetes, tegnap óta adom neki, délután, meg este. Most szopiztunk, előtte adtam neki, és még a cicin volt, amikor már hallottam, hogy jön föl a levegő, és el is engedte a cicit azonnal. És folyt is a tejcsi belőle.
Ráadásul 3x kellett cicire tenni, pedig eddig csak egyszer kérte, és akkor jól lakott. Most meg folyamatosan hallom, hogy durrog a pelus, és ő meg szegény folyamatosan éhes.
Az Infacol a levegőtávozást segíti elő alul és fölül, ezért adjuk a babáknak, nem?
A bukás pedig azt jelenti, hogy a levegőbuborék maga előtt tolja a kaját, ezáltal az kijöhet, ez pedig teljesen természetes csecsemőknél, akiknél még hónapokig nem jól zár a gyomorszáj.
Akkor tehát ezek fényében a válaszom:
Ha a gyerek bukik, az természetes és a büfi okozza, nem az Infacol. Nem hallottam még olyat, hogy az Infacoltól a baba kevésbé lenne éhes, inkább az angolvízre jellemző (Gripe water), hogy étvágytalanságot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!