Infacoltól görcsölhet a babám? Mióta ezt adom neki, még jobban szenved, pedig 2szer kapott belőle! Hagyjam abba?
ha csak kétszer kapott belőle, akkor még ki sem alakult a hatása, benne is van írva a tájékoztatóban. Legalább a tájékoztatót olvasnád el, mielőtt adsz valamit a babádnak...
"Az Infacol szuszpenziót több napon keresztül kell alkalmazni a kellő eredmény elérése érdekében. "
Ott válaszoltam már neked, hogy szerintem a köménymag teát hagyd el. Sok babának olyan hasgörcse lesz tőle, hogy öröm nézni.
Nekem pl. a laktoherbet kellett elhagynom, mert üvöltött a kisfiam, annyira fájt a hasa tőle. :((
Az édeskömény,és az espumisan sem volt jobb.A Gripe Water sem.A teákat mind kipróbáltuk,kivéve a babamosoly.Még ez a köménymagos volt ami kicsit használt!
Ti adnátok még azért neki az infacolt?Csak tegnap délután,(este nem),meg ma regel adtam neki!
Már nagyon kivagyok,annyira begörcsöl,és alszik kb 5 perceket:(
Az én fiamnál nem vált be az infacol, sőt még rosszabb lett a hasfájása.
A laktoherb tea is okozhatja a gondokat,de minden baba más.
Az én babámnál tápszer váltás, illetve a baby mecsek tea és
papaverines görcsoldó kellett.
Ő nagyon nehezen és keményet kakilt. Sokszor hőmérőzni is kellett. Kb. 2 hónapos korára elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!