Meddig normális, ha nincs kaki?
A babámnak az újszülött osztályon napokig nem volt kakija, hiába szóltam orvosoknak, nővéreknek, csak legyintettek. Aztán egy idős csecsemős nővér megmutatta, hogyan lehet kíméletesen beindítani... egy bekrémezett hőmérőt dugott finoman a popsiba, és óvatosan megforgatta. Azt a mennyiséget, ami azon az éjszakát kijött a gyerekből...
Na én ezt a "trükköt" utána itthon is alkalmaztam, ha már 2 napig nem volt kaki, és mindig bevált! A kislányom nem tiltakozott ellene, megkönnyebbült tőle.
Szóval annyi az egész, hogy popsikenőccsel jó alaposan bekrémezed a hőmérő végét, és picit mozgatod, forgatod a popsiban.
Tápszereseknél akár 5-6 nap is kimaradhat.
A lányomnál is így volt. Doki mondta, hogy ne foglalkozzunk vele, normális.
A hozzátáplálással lett sűrűbb,azóta beállt átlag napi 1-re. Már másfél éves elmúlt és semmi baja nem lett a ritka széklettől.
Nem kell kínozni azzal, hogy a fenekébe dugdosol valamit.Valószínűleg felhasználja a teljes "inputot", így lassan gyűlik össze, ami kijöhetne.
Két hét múlva kezdd el gyümölcslével, majd pürével kóstoltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!