Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A két hónapos oltást, hogy...

A két hónapos oltást, hogy viselik a babák?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk oltásra és én félek.Nem tudom,hogy fogom viselni a látványt,hogy a combijába kap egy szurit.Félek nehogy belázasodjon..érdekelne,hogy mennyire viseli meg őket ez az oltás?
2008. szept. 16. 22:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
65%

Sziasztok!

Mi ma kaptuk meg az oltást 12:30 körül, és elég nyűgös. Nehezen tudtam megvigasztalni, pedig nagyon jó babó.

Láza még nincs, folyamatosan figyelem, beborogattam, ahogy hazaértünk, folyamatosan cserélem. Remélem holnapra már elfelejthetjük, igaz csak egy hónapig. :-(

2009. júl. 29. 18:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem már azóta 1éves a babám,de szerencsére sosem volt gond az oltásokkal.Ha egy kis hóemelkedése van akkor tehetsz neki vizes borogatást a csuklójára,nagyon sokat segít,de ne felejtsd el azt sem,hogy a kisbabáknak este mindig magasabb a hőmérsékletük-még ha nem lázas akkor is!

2009. aug. 2. 22:38
 13/13 anonim válasza:
100%
A mienk reggel óta sír. Aludt, még ki se nyílt a szeme már ordított.
2012. okt. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!