Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A két hónapos oltást, hogy...

A két hónapos oltást, hogy viselik a babák?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk oltásra és én félek.Nem tudom,hogy fogom viselni a látványt,hogy a combijába kap egy szurit.Félek nehogy belázasodjon..érdekelne,hogy mennyire viseli meg őket ez az oltás?
2008. szept. 16. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az en lanyomat mikor ket honapos oltasra vittem nagyon megviselte,egesznap sirt nyugosebb volt de hogy ne lazasodjon be,adjal az injekcio elott neki lazhuzot nem tudom mi a neve az otthoni gyogyszernek amit adhatnak csecsemoknek, de itt ahol en vagyok thylenor! masnap lehet meg lazas is,es sajnos mind a ket kis combikajaba kapni fog! haza viszed egybol tegyel ra neki vizesruhat, hogy ne gyulladjon be es a gyogyszert az oltas elott!!!!!!!

2008. szept. 16. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az ellenkezője volt. Kb 10 másodpercig sírt, utána gyorsan megnyugodott, szóval nem volt rá igazából hatással.
2008. szept. 16. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Ezek új fajta tűk,szinte semmit nem fog érezni a babád belőle.Az én picikém 18 hetes,az előző két oltásnál nem is sírt,remélem a 3.nál se fog.Se láz,se hőemelkedés,de még csak nyűgös se volt.Ne aggódj!
2008. szept. 16. 23:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nagyon sírt. Én is előre féltem, hogy mi lesz vele, mert anyukám agyon ijesztgetett, hogy ez velünk hogy volt. De az én kislányomnak nem lett semmi baja. Kivéve, hogy akkor először teljesen átaludta az éjszakát. Reggel 8-kor riadtam fel, hogy te Úr Isten, a gyerek nem evett egész éjjel! De nem volt semmi baja. Ugyanez volt a 3., és 4. havi oltásnál is. Másoktól is hallottam, hgoy jót alszanak tőle.
2008. szept. 16. 23:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, semmi baj nem lesz. A gyerekorvosunk mondta, hogy ezek a mai oltások már annyira jók, hogy a helyük nem pirosodik vagy gyullad be és általában nem lázasodnak be tőle. A régi rémtörténetektől én is megrémültem, de semmi gond nem volt az oltások után. Az első alkalommal még kb. 10 másodpercig nyöszörgött a kislányom, de a következő kettőnél meg sem rebbent a szeme. Azt viszont nekem is mondta a többi anyuka, hogy aluszékonyabbak lesznek tőle. Ennek azért egy kicsit örültem, mert akkoriban még nem nagyon ment az elalvás. Így nyertünk a szurin. :))

A látványt pedig biztos, hogy el fogod viselni, hiszen tudod, hogy erősnek kell lenned, és neked kell megnyugtatnod a babád. Beszélj hozzá, fogd a kezét, és tuti, hogy semmi gond nem lesz.

Szurkolok nektek!!!

21 hetes baba anyukája

2008. szept. 16. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom tegnap már a 4hós oltást kapta, akkor kezdett volna sírni, amikor a tűt már kifelé húzták. Egyik oltásnál se volt vele semmi gond, kicsit sírt és ennyi. Se aluszékonyabb se lázas nem volt. Most én se néztem oda, csak a kezét fogtam. Ne aggódj, nem lesz semmi gond.
2008. szept. 17. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se volt szinte semmi probléma. A szurinál sírt egy picit, de hamar megnyugodott. Estére kicsit felment a láza, de adtam neki fél Germicid C kúpot és szépen végigaludta az éjszakát. Másnap reggel úgy ébredt, mintha semmi nem történt volna előző nap :) Ne stresszeld magad nagyon, mert a baba megérzi és Ő is nyugtalanabb lesz.
2008. szept. 17. 07:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást.Ma kicsit nyűgöske,gondoltam megetetem mielőtt viszem-ki tudja mennyire lesz étvágya.Megerősítem magamat ,remélem semmi baj nem lesz.Majd megírom mi volt:)
2008. szept. 17. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 2 napja kapta. Aznap nem volt semmi baja, tegnap viszont belázasodott, felment a láza 38,3-ra. Viszont az orvos többször is felhivta rá a figyelmünket, hogy 38,5 felett szabadcsak kúpot adni neki. Igy lerágtam éjjel a körmöm, óránként néztem éjjel felment-e jobban a láza. Éjjel amúgy nagyon nyűgös volt. Reggelre lement 37,6-ra, de most mintha megint elindulna felfelé.. Én Brüsszelben lakom. Otthon is ez a szokás?
2008. szept. 17. 12:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta most a dokinőm,h.akkor adjak neki kúpot ha felmegy a láza.Nekünk csecsemőknek való kúpot ad így nem kell felezgetni.Sokan azt mondják megelőzés képen adjunk neki egy felet,erre a doki azt mondta felejtsem el.Most még jól vagyunk,nem akar aludni sem..13kor kaptuk az oltást
2008. szept. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!