Első sorban azok válaszát várom,akik már pár napos újszülött babát is kendőben hordoztak.És ha lehet linket vagy fotót is kérnék róla,és hogy hol mennyiért vette.
Előre is köszönöm.
2010. márc. 26. 20:59
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem hallottad? Tegnap volt pont ilyen kendőről szó a tv-ben hogy mennyire rossz és 2 kicsi meghalt:(!Én nem tenném bele soha!
2010. márc. 26. 21:10
2/8 anonim válasza:
(Az nem kendő volt, hanem valami vacakság. Kicsit lehetne tájékozódni).
Amúgy Mamami fórumon sztem bárki segít Neked.
2010. márc. 26. 21:27
3/8 anonim válasza:
Kendőben is fulladt már meg gyerek...
Előző is tájékozódhatna!
Amúgy káros a baba gerincének, fél éves koráig vízszintesben kell fektetni, nem holmi kendőkbe csavarva cipelni.
2010. márc. 26. 22:21
4/8 anonim válasza:
Hol tudnék ennek pontosan utánanézni? Mert kerestem Kedves, de nem találtam. Segíts már, ha ilyen okos vagy!
Amit most bevontak, az olyan, mint egy nagyobb fajta divattáska, köze nincs a hordozókendőhöz. A rendes kendőnek legalább 10 féle megkötési módja van, köztük kifejezetten újszülötteknek ajánlott, amiben visszintesen van, és jobb a gerincének, mint pl. a kenguru. Én szörföltem a témában pár hónapja, de nem találkoztam olyannal, hogy a hordozókendő halált okozott volna. De elnézést a kedves válaszolótól, mert sajnos a kérdésére amúgy nem tudok válaszolni, mert jómagamnak nincs hordozókendőm, csupán "tájékozódtam" a témáról.
2010. márc. 27. 01:06
6/8 Vilcsianyuja válasza:
de marha vagyok, nem a válaszolótól, hanem szegény kérdezőtől kérek elnézést, mert hát a kérdésére ugyebár nem tudtam konkrétan válaszolni. inkább megyek aludni... :)
2010. márc. 27. 01:08
7/8 anonim válasza:
Szia
Nekünk Nandu kendőnk van, ez újszülött kortól használható. Én szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!