Ma délután beütötte a fejét 13,5 hónapos babám. Azóta nagyon aluszékony. Aggódok. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Egy 4 lépcsőfokos lépcsőn esett le úgy, hogy pont a homloka közepét ütötte be. Sírt, de megtudtuk vigasztalni 1-2 perc alatt, lett egy lilás folt és kis púp a fején. Azután elaltattam, mert alvás idő volt. Általában csak 1,5 órát szokott aludni, most 2,5 is lehetett. Utána meg besétáltunk a városba a postára, így nem vettem ki a babakocsiból, de hazafelé megint csak elaludt 20 percre, amit nem szokott. Nyöszörögve ette a vacsiját is, és rossz volt a kedve. Fürdésnél már nagyon gyanús volt, ezért megmértük a lázát, ami 37,5 volt. A cicin is fél óra alatt aludt most el - ami soknak mondható, és gyorsabban veszi a levegőt mint szokta. Remélem segít neki az alvás...2010. márc. 26. 20:57
11/27 A kérdező kommentje:
Na, bevisszük most az ügyeletre, mert feljebb ment a láza...
2010. márc. 26. 21:44
13/27 anonim válasza:
Hazaértetek már?Mit mondtak?Lehet nincs összefüggés az esés és a láz között.Lehet pont mostanra lett beteg.Remélem nincs baj.
14/27 anonim válasza:
Minden rendben van? jól vagytok?
15/27 anonim válasza:
Na mi újság? Minden rendben van kicsivel?
16/27 anonim válasza:
Hogy vagytok?remélem nincs semmi komoly a kisasszonnyal!üdv:egy anyuka
17/27 anonim válasza:
Lehet benttartották őket megfigyelésen.
18/27 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok mi lett a picikével: Remélem nincs semmi baj. Majd írj és nyugtass meg minket!!!
19/27 anonim válasza:
Remélem jól vagytok. Mindenképpen írj mi lett a kislánnyal. Pont tegnap esett bele fejjel a 10 hónapos lányom a szekrény peremébe és azóta én is aggódom. Kint volt az ügyeletes orvos nálunk de csak elmondta mit figyeljek a gyereken és szóljak ha változás van. De kicsi lányom ma ugyanúgy viselkedik szerencsére mint máskor kivéve hogy ma alig aludt. De a fejsérülésnél pont az aluszékonyság a gáz.
Írj! egy aggódó anyuka
20/27 anonim válasza:
Mi újság?Hogy vagy a kislány?Remélem csak elfelejtettél minket és nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!