Altathatom szivacson két éjjel 3 hónaposomat?
Hétvégén megyünk barátokhoz, két éjszakára. Viszont az utazóágyunk kölcsön adtuk és még nem kaptuk vissza (addig nem is fogjuk).
A barátoknál általában egy ágyban alszunk a 4 éves fiúnkkal. Most viszont nem tudom hol altassam a kicsit. A babakocsi mózeskosarában már nem kényelmes annyira szerintem neki. A férjem szerint vigyük el a kiságy matracát, vagy van egy kb. 10 cm vastag szivacs, amit az utazóágyba vágattunk, és rakjuk le a földre és párnázzuk körbe.
A padlón nagyon vastag szőnyeg van, ill. a helység alatt van egy fűtött pince, tehát nem hideg, csak nem tudom, furcsa nekem a gyereket a földre tenni.
Máshogy meg nem igazán tudom megoldani.
A nyaralóban mi is a földön alszunk a tetőtérben szivacson. Fentről nézni lehet fura, de igazából tök kényelmes.
22 és 4 hónaposak a gyerekek, a 4 hónaposom még sehova nem megy, de ha lekúszna sem lenne semmi baja.
Neki egyik oldalon a kanapé van, a másik oldalról egy másik szivacs, fal és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!