Szerinted sokan vannak, akik lenézik azokat az anyukákat, akik nem szeretnének tovább dolgozni inkább vállalnak harmadik, vagy negyedik babót?
Ha amúgy is sok gyereket szeretne, és van mellette támogató párja, aki el tudja tartani őket, akkor engem nem zavar.
Ha csak a gyes (anyasági) és családi miatt szüli őket, az gáz.
Én mondjuk csak 1 gyereket szeretnék, de ha a férjem annyit keresne, hogy az bőven elég lenne mindhármunknak, én is otthon maradnék, tanulnék is esetleg.
Én nem lenézem, hanem butának tartom őket.
Az l*sz*rt nem ér mennyit keres a férfi. Mit kezdenek magukkal, ha lebetegszik tartósan, esetleg meghal, vagy lelép/elválik? A nő a nyakán marad 4 gyerekkel munka nélkül? Aztán jön ide kuncsorogni karácsonykor, hogy nem hogy ajándékot, de ételt nem tud venni a gyerekeinek?
Miért is?! Lehet, keres annyit, hogyha tortenik is vele valami, a csalad meg boven jo ellesz egy darabig anyagilag, munka nelkul is. Vagy kisebb munkakkal is. Vagy lehethogy olyan vegzettsege van a kedves anyukanak, amivel azert barmikor el tud majd helyezkedni, es nem fog ehenhalni a csalad. Vagy segitenek a nagyszulok, mert olyan a vagyoni helyzetuk. De az, amit mondasz azert nem olyan nagyon gyakori szerencsere. Az pedig, hogy az anyuka otthon lehet, es teljes munkaidoben azon faradozik, hogy az a negy gyerek mindig szep, vasalt ruhaban jarjon, meleg etelt kapjon, kulonorakra, sportra jarjon, viszi-hozza, tervezi a csaladi piheneseket, unnepeket, megszervezi, bankba, postara es bevasarolni megy, aztan a lazas gyerekkel mondjuk orvoshoz stb., es emellett a ferj is mindig tiszta, vasalt ruhaban van stb. Mindemellett foglalkozik is veluk, egyutt rajzol, tanul, jatszik, furdik a gyerekekkel, mindig rend es tisztasag van otthon... Szerintem ez sokat szamit a gyerekeknek. Az, hogy erzik az ilyen mennyisegu es minosegu anyai torodest. Legalabbis az en gyermekkorom ilyen volt, es nagyon halas vagyok erte anyukamnak es nem mellesleg apukamnak is. Edesanyam kulonben gyerekorvos, cask miattunk kozel ket evtizedig nem praktizalt. Altala kotott puloverekben jartunk, ez olyan kellemesen megmaradt bennem :) Es soha egy szot nem mondott arra vonatkozoan, hogy bezzeg en mi mindent csinalok... Es igen, le a kalappal az ilyen anyukak elott, ha lenne ra lehetosegem, en is siman otthon maradnek a gyerekekkel. Lehet, el is jon meg az ideje. Egyelore ketto van. :)
De, ha dolgozni kell menni, az sem baj, meg konnyebb is nekem, es a csaladi kassza is nagyobb akkor. Eddig ugyis ez volt, es nem nagyon terhelt le.
Az l*sz*rt nem ér mennyit keres a férfi. Mit kezdenek magukkal, ha lebetegszik tartósan, esetleg meghal, vagy lelép/elválik? A nő a nyakán marad 4 gyerekkel munka nélkül? Aztán jön ide kuncsorogni karácsonykor, hogy nem hogy ajándékot, de ételt nem tud venni a gyerekeinek?
Akkor ne szüljünk egy gyereket se,mert mi van ha a férjemmel együtt elüt minket egy kamion,vagy fejünkre esik egy betondarab akkor ott az az x számú gyerek,mi lesz velük?
Üldözési mánia a köbön..
Babó... jaj de utálom ezt a szót.
Szüljön csak. Legfeljebb a 3.-4. gyerek után a férje maximum harangozni tud benne. :D
Oké, hogy jelenleg jól keres apuka. De sajnos a mai világ olyan, hogy akár egyik percről a másikra elveszítheti a munkahelyét. Na, akkor mi van? Vagy tartósan lebetegszik?
Mivel az ilyen férjek rendszerint "munkahelyi bentlakóvá" válnak, egy idő után tuti elkezdenek félremenni. Egyrészt mert az asszonnytól elhidegülnek, aki nylon otthonkában, zsíros hajjal és szőrös hónaljjal fogadja, másrészt egy darab közös élményük nincs, anyuka rendszerint csak arról tud beszélni, mennyit kakilt a gyerek, vagy hogyan hányta le spenóttal. Egyszerűen nincs témájuk. Az ilyen férfi pedig könnyebben elcsábul a szomszéd irodában dolgozó fiatal, miniszoknyás, formás titkárnőnek...
Vagy ha nem csalja meg, tuti másra gondol szex közben, amiko este 11 után, sötétben, félig felöltözve a takaró alatt kínlódnak stabil oldalfekvésben.
Én maximum egy gyereket szülök, és ahogy lehet, megyek vissza dolgozni.
31N
Soha nem értettem,hogy egy nőben hogy lehet a másik nő/nők iránt ennyi frusztráltság,gyűlölet és ítélkezés kedves utolsó.
Miért feltétel,hogy egy 3 gyerekes anya otthonkában,szőrős hónaljjal mászkál???Nem ismerek egy ilyet sem...
Miért lenne általános,hogy a 3-4 gyrekes nők férjei félremennek??? Vagy,hogy 3 gyerek után harangozni lehet? Lehet ám 1 gyerek után is,ha valakinek szarok a kötőszövetei,de arra meg van megfelelő plasztika.
Érthetetlen hogy süt az ilyenekből az utálat,bár biztos van oka.
Egy 30 éves 1 gyerekes anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!