Miért nem fordult még át 6,5 hós babám?
Figyelt kérdés
Jókedvű, aktív erős baba, felhuzza magát ülésbe, állásba fordul földön jobbra, balra, tartja a fejét, megtámasztva szépen ül...de nem fordul át hasról hátra vagy hátról hasra... miért? Még van ideje vagy már kellene?2010. márc. 26. 16:38
1/6 anonim válasza:
Ha még önállóan nem ül,ne támaszd ki,mert nem jó a gerincének.Ahogy írod,elég mozgékony baba.Valószínűleg azok közé tartozik,akik az átfordulást kihagyják.A babák nem az előírás szerint mozognak,hanem ahogy nekik tetszik.Nincs semmi baj a babáddal.
2/6 anonim válasza:
Ne ültesd, mert árt neki!!!
S valószínű, hogy így nem is akar majd megtanulni felúlni. Minek erőködjön, ha felülteted?
5/6 anonim válasza:
Szia!
Segíthetsz neki úgy, hogy egy plédet leraksz, és ide-oda forgatod.Vagy játékokat raksz mellé, hogy éppen ne érje el.Sokat rakd hasra.Ha hason van, akkor az egyik kezét nyújtsd fel a feje mellé, és az ellentetes lábát hajlitva told felfelé-a keze felöli oldalra, úgy, hogy a popója felfelé-oldalra álljon és kicsit nyomd meg, hogy átforduljon.Remélem érthetően írtam.Ha magától nem ül fel, akkor ne ültesd, ahogy előttem is leírták, állítani meg főleg ne, tönkremegy a gerince, csípője.
/Z/
6/6 anonim válasza:
ne aggódj, ha ilyen mozgékony, mert akkor tuti semmi bej nincs, csak még nem csinálja. Az én kisfiam is így volt, ő is 6,5 hónapos, és eddig ő sem fordult, csak oldalra. ma megfordult a hátáról a hasára, majd vissza is, és ezt aztán többször.... ne izgulj, szerintem pár nap, és menni fog neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!