Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet, nagyon nem értem...

Mitől lehet, nagyon nem értem miért könnyebb?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6 és fél hónapos . Hozzátáplálunk több mint 1 hónapja ,a tízórait ,ebédet ,uzsit már kiváltottuk ! Reggel ,este és éjjel 2x szoptatom ! Pár napja könnyebbnek érzem ,mintha fogyott volna ,pedig jó étvággyal eszik ! Mitől lehet ???
2010. márc. 26. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Vacsorára adj neki táplálóbb kaját,és éjszaka ne szoptasd már.Vagy a tápláláson kellene változtatnod.

Az is lehet,hogy csak azért könnyebb,mert most inkább nől,mint hízik.

2010. márc. 26. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp mérd meg, mert ha fogy, az nem jó.

Az természetes, hogy ennyi idős koruktól a babák jóval lassabb ütemben híznak, de az alap az, hogy fogyni nem nagyon szabad.

Lehet, hogy energiadúsabb táplálékra van szüksége. Nekem erre az esetre mondta a védőnő a banánt.A főzelékhez meg tegyél több krumplit vagy rizst.

2010. márc. 26. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Mérd meg, hogy hízik -e. Nem lehet egy teljesen egyszerű oka annak, hogy könnyebbnek érzed? Talán hozzáerősödtél. Múltkor picit megfogtam a pici lányom vele egyidős barátját, aki nehezebb, mint a lányom, és sokkal könnyebbnek éreztem. Nem tudom miért.
2010. márc. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!