Csak az én 15 hós kislányommal nem lehet sétálni?
Figyelt kérdés
Nem lehet vele elindulni gyalog, mert 20 perc alatt 20 métert teszünk meg..midnen lépcső, minden kapualj, kavics, minden franc elvonj a figyelmét, és nem jön...már ott tartok, hogy nem fogunk sehova menni gyalog, dehát neki is jobb lenne, nem? jobban kielégíti a mozgásigényét, mintha a babakocsiban ücsörög (ahonnan meg amúgy feszegeti ki magát...)2010. márc. 26. 16:02
1/6 anonim válasza:
...és ez még így is lesz egy darabig. :) Kislányommal akkor tudtam haladni is, ha vagy játékbabakocsit tolt, vagy motorozott.
2/6 anonim válasza:
Gyalog nekünk is lassú, babakocsiban szenved. Most épp ilyen korszak van, majd ez is elmúlik. Enyém 16 hónapos.
3/6 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is 15 hónapos,szintén így zajlanak a sétáink.Igazából nem bánom,hadd szemlélődjön.Mi vidéken,faluban élünk és még egyszer sem jutottunk ki az utcára. :) Az udvarban körözünk,föl-alá.
Üdv
4/6 A kérdező kommentje:
na akkor ez normális. :)
van egy ilyen kis fa tolókája, de azt max. 1 percig tolja, és akkor már sokat mondtam, utána megunja, és jöjjenek az édes-kedves lépcsők.... :D
2010. márc. 26. 18:43
5/6 anonim válasza:
Szia.Az én kisfiam mr 19hós és dettó ez a szitu:).Én viszem a babakocsit,ha elfáradna akkor csüccs,de már ott tartunk lassan,hogy én ülök bele,szinte fáradhatatlan.Minden érdekli,kavics,murva,botok,bogarak..stb.,anyuék 10pervre laknak tőlünk,de volt,hogy már 1.5óra alatt értünk oda:D.Türelem!!!Ez még sokáig így lesz.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!