Szerintetek rossz anya vagyok?
Figyelt kérdés
néha képtelenség elaltatni a kisfiam (4,5 hónapos), egy pillanat alatt túlpörög. ilyenkor látom, hogy álmos, de egyszerűen nem hajlandó lenyugodni és aludni - és ez sokszor annyira kiborít, hogy ott hagyom a kiságyban, néha hagyom percekig ordítani (nincs rá jobb szó, tényleg ordít, nem sír). van hogy elsírom magam mérgemben. miért veszítem el a türelmem?2016. jan. 10. 09:19
11/15 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya!
Próbáld meg ringatni kicsit és énekelni neki!Nálam ez bevált.Vagy add át olyankor apának,mert ha érzi h te egyre idegesebb vagy akkor nem fog megnyugodni.Babahintát ajánlom,nagyon szeretik,és nem baj ha rászokik,elmúlik ez is,és nem marad örökké kisbaba.Gondolj bele,van akinek ebből egyszerre kettő-három is van,ikresekénél,én mindig ezzel nyugtattam magam:)
12/15 anonim válasza:
"néha hagyom percekig ordítani (nincs rá jobb szó, tényleg ordít, nem sír). van hogy elsírom magam mérgemben. miért veszítem el a türelmem?"
Ne hagyd ordítani!
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos tanácsokat és a bíztató szavakat!
2016. jan. 12. 18:02
14/15 anonim válasza:
Ki ítélkezhetne feletted, hogy jó vagy vagy rossz? Ugyan már. Minden helyzet más és más. Csak az tudja aki benne van. Ezen ne emészd magad. Ti ilyenek vagytok. Majd lesz nagyobb és kész. Kinövi. Neked annyi a dolgod, hogy kibírd és amikor mosolyogva jön feléd akkor fogadd mosolyogva. És mindig türelmesen. Ennyi.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, hála Istennek, kinőtte :)
Már jó alvókája van.
2017. jan. 6. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!